search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:34
MENU CLOSE

Ο καιρός σήμερα: Σε άνοδο η θερμοκρασία (Video)

02.07.2023 07:29
ZESTI

Με αρκετή ζέστη προς τα ανατολικά και νότια, αλλά και έντονα άστατο καιρό βορειότερα, αναμένεται να κυλήσει η σημερινή ημέρα στην χώρα μας.

Αρχικά στα βορειοδυτικά και γρήγορα στη Μακεδονία θα εμφανιστούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς στα ορεινά της Θεσσαλίας μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει στα κεντρικά και νότια μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 36 και κατά τόπους τους 37 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια χώρα θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς 3 με 4, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι έως 5 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης:

Ν. Ιωνία: 11χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά (Video)

Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισαν οι δρόμοι μετά από ξαφνικό μπουρίνι (Video)

Ρόδος: «Δεν με ενοχλεί, έχω 200 ευρώ φιλοδωρήματα», είπε ο σερβιτόρος στην Επιθεώρηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:30