search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:35
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Οικογενειακή τραγωδία για τον ηθοποιό – Πέθανε ο 19χρονος εγγονός του (photos)

03.07.2023 13:27
robert-de-niro_drena_0307_1460-820_new
credit: AP

Οικογενειακή τραγωδία για τον σπουδαίο ηθοποιό, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος έχασε τον 19χρονο εγγονό του, Λεάντρο.

Ο Λεάντρο ήταν γιος της θετής κόρης του Ντε Νίρο, Ντρένα και του καλλιτέχνη Κάρλος Ροντρίγκες. Η 51 ετών μητέρα του Λεάντρο έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram, χωρίς να αποκαλύψει τα αίτια του θανάτου του 19χρονου γιου της.

«Αγαπημένε μου γλυκέ άγγελε. Σε αγάπησε με τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω, από την στιγμή που βγήκε από την κοιλιά μου. Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου, οτιδήποτε αγνό και πραγματικό είχα στη ζωή μου. Εύχομαι να ήμουν μαζί σου τώρα. Θα ήθελα να είμαι μαζί σου», έγραψε η τραγική μητέρα, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω πως θα ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μοιραστώ την αγάπη και το φως που εσύ με έκανες να νοιώσω με το να είμαι η μαμά σου».

«Ήσουν τόσο βαθιά αγαπητός και εύχομαι η αγάπη να μπορούσε να σε σώσει. Είμαι θλιμμένη μωρό μου, είμαι πολύ λυπημένη @carlosmare. Αναπαύσουν εν ειρήνη και στον Αιώνιο Παράδεισο, αγαπημένο μου αγόρι».

Η Ντρένα απάντησε στα πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης γράφοντας «ακόμα ελπίζω όλο αυτό να είναι ένας εφιάλτης και να ξυπνήσω αύριο».

Ο πατέρας του Λεάντρο, Κάρλος, δεν έκανε κάποια δήλωση για τον θάνατο του γιου του, αλλά ανέβασε στο Instagram ένα μαύρο τετράγωνο χωρίς κανένα σχόλιο.

Η Ντρένα και ο γιος της στα χνάρια του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο Λεάντρο ήταν ηθοποιός και σκηνοθέτης, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας του και του παππού του, ξεκινώντας με μικρούς ρόλους το 2018, στην ταινία «A Star Is Born» και με το «Cabaret Maxime» και το 2005 με την ταινία «The Collection».

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είχε υιοθετήσει την Ντρένα και της έδωσε το επώνυμό του, όταν ο σπουδαίος ηθοποιός παντρεύτηκε τη μητέρα της Ντρένα, Νταϊάν Άμποτ, το 1976.

Η Ντρένα μπήκε στον χώρο της τέχνης, ακολουθώντας καριέρα ηθοποιού και σκηνοθέτη και αφήνοντας άλλες ευκαιρίες που είχε για να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας και μοιραζόταν τον χρόνο της μεταξύ Νέας Υόρκης, Λος Άντζελες και Ιταλίας.

Ο Ντε Νίρο χώρισε από την μητέρα της Ντρένα το 1988, αλλά εξακολούθησε να έχει πολύ καλές σχέσεις με την υιοθετημένη κόρη του. Η Ντρένα έκανε τον Ντε Νίρο παππού, το 2003, όταν γέννησε τον Λεάντρο, καρπό της σχέσης της με τον Κάρλος Ροντρίγκες.

Η Ντρένα είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από το αδελφό της Ράφαελ, τον οποίον απέκτησε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο από τον γάμο του με την Άμποτ. Ο 46χρονος Ράφαελ ασχολείται με την εκμετάλλευση ακινήτων στο Μανχάταν και μεταξύ των πελατών του είναι ο Τζον Μπον Τζόβι και η Ρενέ Ζέλβεγκερ.

Ο πολύτεκνος Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο Ντε Νίρο έχει αποκτήσει τους δίδυμους Άαρον και Τζούλιαν από την σχέση του με το μοντέλο και πρώην ηθοποιό Τούκι Σμιθ, στο διάστημα 1988-1995. Το 1998 απέκτησε επίσης τον Έλιοτ και το 2011 την Έλεν, από τον θυελλώδη γάμο του με την δεύτερη σύζυγό του, Γκρέις Χάιταουερ.

Τον Μάιο ο 79χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε ότι υποδέχτηκε στον κόσμο το έβδομο παιδί του. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ποια είναι η μητέρα, ο Ντε Νίρο διατηρεί σχέση με την 43χρονη Τίφανι Τσεν, η οποία πρόσφατα είχε φωτογραφηθεί σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

Politico: «Μπατάρει»… δεξιά η Ευρώπη με προφανείς επιπτώσεις για την Ένωση (Photos)

Γαλλία: Νεκρός πυροσβέστης σε κατάσβεση πυρκαγιάς – Άγνωστο αν η φωτιά σχετίζεται με τα επεισόδια

Γερμανία: «Καλπάζει» το ακροδεξιό AfD – Μετά από περιφερειάρχη, εξέλεξε και δήμαρχο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:35