ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 15:40
MENU CLOSE

Το τρένο για τη Δράμα περνάει από τη... ζούγκλα - Εικόνες εγκατάλειψης στο δίκτυο του ΟΣΕ

03.07.2023 10:15

Ένα ακόμη βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η τραγική κατάσταση παραμέλησης του σιδηροδρομικού δικτύου ανέβασε στο Facebook ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας.

Ο Κώστας Γενηδούνιας σχολιάζει δηκτικά πως «αν μείνεις κάπου ανάμεσα με αμηχανία, ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει». Και προσθέτει «αγαπάμε Διοίκηση ΟΣΕ, γιατί μας προσέχει. 3 απολαυστικά λεπτά απόσπασμα μοναδικό. Έρευνα θα διαταχθεί γιατί η γραμμή αυτή δίνεται ως «λειτουργική»;

Ο ίδιος εξηγεί ότι «το video είναι σε περιοχή πριν την Δράμα. Σε γραμμή δηλαδή που λειτουργούσε στις 28/2/23. Κατά τα λοιπά, «γίνονται εντατικές εργασίες» στην περιοχή αυτή. Όταν 4 χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα».

Όλη η ανάρτηση

«2/7/2023. #train_drivers_job_Greece. Αν μείνεις κάπου ανάμεσα με αμηχανία, ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει. Αγαπάμε Διοίκηση ΟΣΕ, γιατί μας προσέχει. 3 απολαυστικά λεπτά απόσπασμα μοναδικό. Έρευνα θα διαταχθεί γιατί η γραμμή  αυτή δίνεται ως «λειτουργική»; Το video είναι σε περιοχή ΠΡΙΝ την Δραμα. Σε γραμμή δηλαδή που λειτουργούσε στις 28/2/23. Κατά τα λοιπά, «γίνονται εντατικές εργασίες» στην περιοχή αυτή. Όταν 4 χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Γάτα προκάλεσε φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ

Εορτολόγιο: Ποιο γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου

Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΔΥΠΑ 2023: Έως τις 9 Ιουλίου η προθεσμία για τις αιτήσεις

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 15:40
Exit mobile version