search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:46
MENU CLOSE

Ιωάννης Παπαζήσης: Προσέγγισα ανθρώπους με σκλήρυνση κατά πλάκας για τον ρόλο (Video)

04.07.2023 10:14
papazisis-new

Για την επαγγελματική του σταδιοδρομία, τα λάθη στην πορεία του αλλά και τον ρόλο του πατέρα που απολαμβάνει σήμερα μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show», ο ηθοποιός θεωρεί ως ένα από τα μεγύτερά του λάθη το γεγονός ότι δεν έφυγε να ζήσει στο εξωτερικό, επηρεασμένος από το περιβάλλον του.

«Εμένα η μεγαλύτερή μου βλακεία ήταν που δεν έφυγα στο εξωτερικό. Το 2010, πριν την κρίση, εγώ ήθελα πάντα να κατέβω από τη Δράμα στην Αθήνα, να κάνω πολύ γρήγορα πράγματα, να βγάλω κανένα φράγκο και να σηκωθώ να φύγω στην Αμερική», είπε και πρόσθεσε:

«Ήθελα να πάω στη Νέα Υόρκη, να μάθω τη γλώσσα από την αρχή και να μπω σε θεατρικές ομάδες για να ζήσω εκεί, αλλά όχι με το όνειρο του Λος Άτζελες. Ήθελα να ζήσω εκεί, ακόμη και εάν αποτύχω

Το λέω πολύ ώριμα πλέον, ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου, μέχρι σήμερα»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή που έχει φέρει στη ζωή του το παιδί του αναφέροντας τα εξής: 

«Ο γιος μου απομυθοποίησε τη σοβαροφάνεια που είχα σε κάποια πράγματα και κυρίως στη δουλειά μου. Το 2012 βγήκα στην Επίδαυρο, πριν βγω νόμιζα θα λιποθυμήσω. Το 2018 έχοντας τον Ιάσονα μέσα μου ήταν σαν να βγαίνω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου».

Τέλος, ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στον «Όρκο II» της ΕΡΤ1 εκμυστηρεύεται ότι επικοινώνησε με ανθρώπους που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας ώστε να καταφέρει να προσεγγίσει ρεαλιστικά τον ρόλο του στη σειρά.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έκανε διαδικτυακό «πέσιμο» στη Ντούα Λίπα (photos)

Trannos για το πρόβλημα υγείας του – «Είμαι στην τελική ευθεία»

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Διακοπές στη Μήλο για το ζευγάρι (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:45