search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:58
MENU CLOSE

Κουέντιν Ταραντίνο: Απάντησε για το εάν θα υπάρξει «Kill Bill: Volume 3»

06.07.2023 08:38
TARANTINO-THURMAN

Σε πρόσφατη συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «De Morgen», ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκλείει την πιθανότητα να φτιάξει και τρίτο μέρος στο franchise του Kill Bill.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον διάσημο σκηνοθέτη να επιστρατεύει την παλιά του πρωταγωνίστρια Ούμα Θέρμαν μαζί με την κόρη της Μάγια Χοκ για το «Kill Bill: Volume 3».

«Δε βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο. Η τελευταία μου ταινία αφορά έναν κριτικό κινηματογράφου, έναν άνδρα κριτικό. Και παίζει στη δεκαετία του ’70», δήλωσε ο διάσημος σκηνοθέτης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η ιδέα του έχει περάσει από το μυαλό να επιστρέψει με το Kill Bill και πως το 2021 έχει συζητήσει με τη Θέρμαν λίγα χρόνια πριν. Μάλιστα, είχε ρίξει και την ιδέα η κόρης της, Μάγια, να συναντήσει τη Θούρμαν στην οθόνη.

«Εγώ και η Ούμα το συζητήσαμε πρόσφατα, ειλικρινά, για να σας πω την αλήθεια», είχε πει τότε. «Το έχω σκεφτεί λίγο περισσότερο. Το συζητούσαμε κυριολεκτικά την περασμένη εβδομάδα. Αν κάποια από τις ταινίες μου επρόκειτο να ξεπηδήσει από τις άλλες ταινίες μου, θα ήταν ένα τρίτο Kill Bill», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

«Νομίζω ότι είναι απλά η επανεξέταση των χαρακτήρων 20 χρόνια αργότερα και απλά φαντάζομαι τη Νύφη και την κόρη της, B.B., να έχουν 20 χρόνια ειρήνης και μετά αυτή η ειρήνη να καταρρέει», είπε ο σκηνοθέτης.

«Και τώρα η Νύφη και η B.B. είναι στο κυνήγι και μόνο η ιδέα του να μπορέσουμε να βάλουμε την Ούμα και την κόρη της Μάγια σε αυτό το πράγμα θα ήταν συναρπαστική», πρόσθεσε.

Το 2022, ωστόσο, η Θούρμαν προειδοποίησε τους θαυμαστές που ήλπιζαν για το σίκουελ να μετριάσουν τις προσδοκίες τους.

«Υπήρχε πραγματική σκέψη για να συμβεί», εξήγησε η ηθοποιός. «Δεν το βλέπω άμεσα στον ορίζοντα. Δεν μου αρέσει να απογοητεύω τον κόσμο. Όλοι εύχονται να συμβεί, αλλά νομίζω ότι δεν είναι άμεσα στον ορίζοντα».

Ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει πως η ταινία που γυρίζει τώρα, «The Movie Critic», θα είναι και η τελευταία του, Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι το σχέδιό του ήταν είτε να γυρίσει 10 ταινίες είτε να αποσυρθεί μέχρι την ηλικία των 60 ετών. Ο Ταραντίνο έκλεισε τα 60 νωρίτερα φέτος, και το «Movie Critic» θα είναι πράγματι η 10η ταινία του (αν υπολογιστούν οι δύο ταινίες του “Kill Bill” ως μία ταινία).

Διαβάστε επίσης:

Οι «Peaky Blinders» σφυροκοπούν τον Ρον ΝτεΣάντις για ομοφοβικό βίντεο με τον Tommy Shelby

Τομ Κρουζ: «Ζηλεύει» τον Χάρισον Φορντ και θέλει να γυρίζει ταινίες έως τα 80

Αλέν Ντελόν: Μήνυση στη βοηθό του από τα παιδιά του – «Τον κρατά αιχμάλωτο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:58