search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:20
MENU CLOSE

Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

06.07.2023 10:46
panellinies_0607_1920-1080_new

Το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοίνωσε τις βαθμολογίες των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, καθώς και τους βαθμούς επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ των Πανελληνίων Εξετάσεων 2023.

Οι βαθμολογίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), εποπτευόμενο φορέα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Τέλος, ανακοινώθηκαν και στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στα ειδικά και μουσικά μαθήματα καθώς και στις πρακτικές δοκιμασίες των ΤΕΦΑΑ στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023.

Διαβάστε επίσης:

Περιστέρι: «Αν είχε έρθει ασθενοφόρο, ίσως να είχε σωθεί ο άνθρωπός μας» λένε οι συγγενείς του 52χρονου (Video)

Άλιμος: Η στιγμή της επίθεσης με εμπρηστικό μηχανισμό έξω από εταιρεία (video)

Άλκης Καμπανός: Ομόφωνα ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:20