ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 02:31
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί ανηλίκων στη Χαλκιδική: «Ο 80χρονος χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας» λέει ο πρόεδρος της κοινότητας

07.07.2023 17:53

Ανησυχία και φόβος επικρατεί μετά τον τραυματισμό τριών ανηλίκων-από πυροβολισμό στην Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής. Ένας 80χρονος συνελήφθη αφότου πυροβόλησε τα παιδιά με κυνηγετικό όπλο. Τι δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας σχετικά με το περιστατικό.

Οι γονείς των ανηλίκων είναι τρομαγμένοι μετά το περιστατικό και την ίδια ώρα, όπως σημειώνει ο κ. Πετράκης, ο 80χρονος χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας, ενώ η κοινότητα είχε ενημερώσει αρκετές φορές για την κατάστασή του:

«Είχαμε ενημερώσει και την αστυνομία ότι χρειαζόταν βοήθεια, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε. Γενικότερα, δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα».

Οι δύο ανήλικοι τραυματίστηκαν ελαφρά -και πήραν εξιτήριο-, ενώ ο τρίτος είναι πιο σοβαρά, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Το χρονικό

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά της 23:00 την Πέμπτη στην Ολυμπιάδα, όπου μετά από πυροβολισμό με καραμπίνα που δέχθηκαν τρεις ανήλικοι, διακομίσθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Ο 80χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, ενώ το όπλο κατασχέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για το θάνατο του αλόγου

Φωτιά στη Ρόδο: Εκκενώθηκε προληπτικά ξενοδοχείο

Κατερίνη: Μεθυσμένος οδηγός κινούνταν ανάποδα στην Εθνική Οδό

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07
Exit mobile version