search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:25
MENU CLOSE

Στίγκας στη Βουλή: Οι …νέες Πρέσπες και το μήνυμα στον Βελόπουλο

08.07.2023 19:21
stigkas

Να επιστρέψει το γάντι στον Κυριάκο Βελόπουλο, προτίμησε ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών» στη δευτερολογία του στη Βουλή αντί να απαντήσει στις τοποθετήσεις των υπουργών.

Στη δευτερολογία του για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ο επικεφαλής των προτίμησε να επιστρέψει το γάντι που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες η Ελληνική Λύση, αντί να

«Για να συνεργαστείς και να κάνεις εξεταστικές δεν μπορείς να απευθύνεις προσκλήσεις μέσω facebook. Η διαδικασία αυτή γίνεται σε γραφείο και αποφασίζουν από κοινού τα ενδιαφερόμενα μέλη τι θα κάνουν» είπε ο Βασίλης Στίγκας, αφήνοντας υπαινιγμούς για το κόμμα Βελόπουλου που έχει καταθέσει 5 προτάσεις για σύσταση εξεταστικών επιτροπών.

Μεταξύ άλλων, στη δευτερολογία του, ο Βασίλης Στίγκας έκανε ιδιαίτερη μνεία στα εθνικά θέματα.

Όπως είπε, είναι σύμφωνος με την αναβάθμιση των F-16, την αγορά των Rafale, των φρεγατών και την παραγγελία των F-35, αλλά αντίθετος με το γεγονός ότι «θα πληρώσουμε» – όπως είπε– πανάκριβα οπλικά συστήματα, χωρίς ένα αντισταθμιστικό όφελος για τη χώρα μας, που εκεί θα μπορούσαν να απασχοληθούν χιλιάδες ελληνικά χέρια μειώνοντας πολύ θετικά την ανεργία».

«Για εμάς θέμα Χάγης δεν υφίσταται, δεν υπάρχει. Ο ελληνικός ο λαός πιστεύει ότι λέτε ψέματα κ. Μητσοτάκη. Πώς γίνεται να αγοράζουμε πανάκριβα οπλικά συστήματα και από την άλλη να απογυμνώνουμε τα νησιά μας από απαραίτητα όπλα, να τα στέλνουμε στη χοάνη της Ουκρανίας μαζί με χρήματα όπου σκοτώνονται χιλιάδες άνθρωποι;», ανέφερε, τονίζοντας ότι «το σκηνικό μάς γυρίζει πίσω στην προδοσία της Κύπρου όταν και άνοιξε ο δρόμος για της κατοχή της Μεγαλονήσου από βαρβάρους».

«Ό,τι και να ετοιμάζετε εις βάρος της Ελλάδας να ξέρετε ότι θα μας βρείτε απέναντι γιατί αυτήν τη φορά δεν πρόκειται να συμβεί νέα προδοσία με νέες Πρέσπες 2», συνέχισε. «Ο ελληνικός λαός σύσσωμος θα αντιταχθεί και θα σταθεί όρθιος φυλάσσοντας Θερμοπύλες και πολεμώντας ντόπιους και ξένους που οραματίζονται μια Ελλάδα χωρίς σύνορα, θρησκεία, αξίες, πολιτισμό και ιστορία», ανέφερε.

«Εμείς οι Σπαρτιάτες είμαστε πλέον η εθνική φωνή όλων των πραγματικών Ελλήνων. Βγαίνουμε μπροστά, δυναμικά με σθένος και αποφασιστικότητα, όχι μόνο για να μην ζήσουμε ξανά μέρες ντροπής όπως στις Πρέσπες, αλλά για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να σταθούμε στα πόδια μας και να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που μας αξίζει. Και να είσαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε» τόνισε, κλείνοντας την ομιλία του με μια φράση του Ελύτη: «”Την άνοιξη αν δεν μπορείς να τη βρεις την φτιάχνεις”. Γι’ αυτό καταψηφίζουμε τις προγραμματικές δηλώσεις κυβέρνησης», κατέληξε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών».

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: «Ήταν ένας σπασμός στη μέση» – Διακόπηκε η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα

Νατσιός: «Η ψήφος έχει πνευματική διάσταση» – Καταψήφισε η ΝΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δε δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:24