search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:09
MENU CLOSE

Τσελέντης για σεισμό στη Φυλή: «Βγήκε ήδη ένας σεισμοτηλεαστέρας να σας πει τι; Τα αυτονόητα;»

08.07.2023 18:58
tselentis

Το ξέσπασμα του Άκη Τσελέντη προκάλεσε η διαχείριση του «ασήμαντου» -όπως τον χαρακτήρισε- σεισμού στη Φυλή από ΜΜΕ και blogs.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, o σεισμολόγος έκανε λόγο για «σεισμολογικό παραλογισμό» και επισήμανε πως «δεν μπορεί για 2,9 Ρίχτερ να ασχολούνται οι πάντες τη στιγμή που για μεγαλύτερους σεισμούς σε άλλες περιοχές δεν ασχολείται κανείς».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Σεισμολογικός παραλογισμός».
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ 2,9R ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι τώρα το Καλοκαίρι αποφεύγω να βγαίνω δημόσια και να σχολιάζω σεισμούς που δεν είναι σημαντικοί. Πρώτα από όλα σέβομαι το τουρισμό μετά τι να βγω να πω; Το γνωστό ποίημα μάλλον είναι ο κυρίως αλλά να περιμένουν κλπ κλπ για να φανώ στα ΜΜΕ; Έτσι και σήμερα είχαμε ένα ΑΣΗΜΑΝΤΟ σεισμό 2,9R στη περιοχή Φυλής και Άνω Λιοσίων και βρόντηξαν και άστραψαν τα blog και οι ηλεκτρονικές σελίδες ενημέρωσης. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ! (**) Βγήκε ήδη ένας σεισμοτηλεαστέρας να σας πει τι; Τα αυτονόητα;».

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Δημήτριος: Συμπλοκή ανηλίκων – 6 συλλήψεις

Σεισμός στην Αιτωλοακαρνανία – Αισθητός και στην Πάτρα

ΕΛ.ΑΣ. για τον νεκρό στη Λάρισα: Ο αστυνομικός κρατείται – Διερευνώνται οι συνθήκες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:08