search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:59
MENU CLOSE

Μπακοδήμου σε Τσιμιτσέλη: «Τη Μενεγάκη πώς την έψησες;» (Video)

09.07.2023 16:52
tsimitselis_menegaki

Τις απορίες της Μαρίας Μπακοδήμου για το ψάρεμα, και την Ελένη Μενεγάκη, κλήθηκε να λύσει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Στην τελευταία εκπομπή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ παρακολουθούσε προσεκτικά τον ηθοποιό να μιλάς για το χόμπι του κα την εκπομπή «Fishy» στο Mega.

Αυτό που της έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το πώς κατάφερε ο ηθοποιός να έχει στην εκπομπή του την Ελένη Μενεγάκη, που εμφανίζεται σπάνια σε άλλες εκπομπές.

Γ.Τ.: Το ψάρεμα το ξεκίνησα από το Μεσολόγγι, από τον μπαμπά μου. Είχα βάρκα, πηγαίναμε για δίχτυα, για πυροφάνι, οπότε από μικρός μου άρεσε όλη αυτή η διαδικασία. Στην Κατερίνα Γερονικολού δεν αρέσει πολύ το ψάρεμα, ιδανικά θα ήθελε να ψαρεύει και ταυτόχρονα να διαβάζει ένα βιβλίο. Της λέω ότι αυτό δεν γίνεται. Εγώ ασχολούμαι με ψεύτικα δολώματα, οπότε είμαι συνεχώς σε κίνηση. Ειδικά μετά την εκπομπή εξελίχθηκα πάρα πολύ σε αυτό.

Μ.Μ.: Την Ελένη Μενεγάκη πώς την έψησες;

Γ.Τ.: Επειδή πηγαίνω στην Ελένη κάθε χρόνο, της είχα πει κάποια στιγμή ότι θα κάνω την εκπομπή και μου λέει: ναι, θα έρθω. Λέω: εντάξει, βλακείες μου λέει, αποκλείεται να έρθει.

Μ.Μ.: Κι άλλοι πηγαίνουν κάθε χρόνο αλλά η Ελένη δεν πηγαίνει.

Γ.Τ.: Της το ξαναλέω, μου λέει: πότε να έρθω; Της λέω: αύριο. “Ωραία, αύριο θα είμαι εκεί”, μου λέει. Ήρθε, ήταν απίστευτη καλεσμένη, γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε στο παραμικρό. Ειδικά στον γυρισμό που είχε βγάλει αέρα και φάγαμε γερό “κοπάνημα”, είχε μπει μέσα στην καμπίνα και γελούσε συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Το πανηγυρικό video της για τους έξι μήνες από τη γέννηση του γιου της (Video)

Κοκλώνης: «Πολεμήθηκα, αλλά έχω εσάς που δεν έχετε φύγει ποτέ»

Πάνος Μουζουράκης: «Αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του π. Αντωνίου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:58