search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:09
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Αγοράκι χτυπάει το κουδούνι των γειτόνων του για να βρει φίλους – Δείτε το συγκινητικό βίντεο

10.07.2023 11:45
TEXAS

Συγκινεί viral βίντεο στο Tik Tok όπου ένα αγόρι 12 ετών από το Τέξας πάει πόρτα πόρτα και ρωτάει τους γείτονες αν υπάρχουν παιδιά κοντά στην ηλικία του για να γίνουν φίλοι του.

Ο Σέιντεν Γουόκερ χτύπησε το κουδούνι των γειτόνων του με ένα συγκινητικό αίτημα το οποίο κατέγραψε η κάμερα στο κουδούνι του σπιτιού τους, του Μπρέναν Ρέι και της Έιντζελ Χάμερσμιθ.

«Τι συμβαίνει φίλε μου;» ακούγεται να ρωτάει τον Σέιντεν ο Μπρέναν Ρέι με το μικρό αγόρι να του απαντά «γεια, ήθελα απλά να ρωτήσω αν ξέρετε μερικά παιδιά εδώ γύρο, 11 ή 12 ετών, γιατί χρειάζομαι μερικούς φίλους. Το έχω ανάγκη μεγάλη».

Ο Ρέι τότε είπε στο αγόρι να πάει σε ένα σπίτι λίγο πιο κάτω στο οποίο γνώριζε ότι ζουν δύο παιδιά με τον Σέινεν να του απαντά, όμως, ότι «δεν είναι φίλοι μου πια γιατί μου έκαναν bullying».

@brennanray Its takes 2 seconds to make someones day, you never know what people are going through until you get a chance to talk to them. This young man is well mannered, kind, and brave. So tiktok can we help shayden make some friends???#fyp #bekind #nobullying #love #kindness #letschangetheworld ♬ original sound – Brennan Ray

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 66 εκατ. views στο TikTok.

Το ζευγάρι των γειτόνων αποφάσισε να φτιάξει μια σελίδα στο GoFundMe «για να του αγοράσουμε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, μερικά ρούχα και μερικά εισιτήρια για λούνα παρκ. Ας του δείξουμε ότι έχει κάποιους φίλους».

@brennanray Lets make this kid feel special! Will post go fund me page in description. Pt 3 will be him receiving everything. 💙#fyp #bekind #nobullying #letschangetheworld #happiness #heartwarming ♬ original sound – Brennan Ray

Η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη ώστε μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκε το ποσό των 37.000 δολαρίων μέχρι η μητέρα του Σέιναν να σταματήσει τη διαδικασία την Παρασκευή. Σε βίντεο που ανήρτησε ο θετός του πατέρας, μετά την συγκινητική κίνηση των γειτόνων του, ο μικρός Σέιναν «είναι τελείως διαφορετικό παιδί» με το αγόρι να λέει «με συγκινήσατε πολύ. Θέλω κυριολεκτικά να κλάψω από όσα κάνατε για μένα».

Διαβάστε επίσης:

«Βούλιαξε» η Νέα Υόρκη, μία νεκρή από τις πλημμύρες – Σοκαριστικές εικόνες (videos)

Ποιο είναι το σύνδρομο Γκιγέν-Μπαρέ που προκαλεί πανικό στο Περού – Σπάνια οξεία νευροπάθεια

Κίνα: Έξι νεκροί από επίθεση με μαχαίρι σε νηπιαγωγείο – Συνελήφθη ο δράστης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:07