search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 00:11
MENU CLOSE

Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς μεταναστών σε Περιστέρι και Σεπόλια

10.07.2023 21:55
xilodarmos-new

Kαταγγελία για δύο νέα περιστατικά ξυλοδαρμού από φασίστες σε βάρος μεταναστών σε Περιστέρι και Σεπόλια, έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΕΕΡΦΑ.

Στην περίπτωση των Σεπολίων, θύμα είναι ο Φιάζ Αχμάντ, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του από μαγαζί που είχε πάει για να αγοράσει πίτες. Όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ, στην επιστροφή τον σταμάτησε κοντοκουρεμένο άτομο με μαύρη μπλούζα, για να τον ρωτήσει: «Τι κοιτάς ρε;».

Στο Περιστέρι η καταγγελία αφορά τον ξυλοδαρμό εργαζόμενου σε βενζινάδικο της περιοχής, όταν «πελάτης» εισέβαλε στον χώρο με μεγάλη ταχύτητα και, ο εργαζόμενος, του είπε να προσέχει. Αντί απάντησης δέχθηκε επίθεση με ρόπαλο και γροθιές στο πρόσωπο.

Η ΚΕΕΡΦΑ στην ανάρτησή της, κάνει αναφορά και στην είσοδο ακροδεξιών κομμάτων στη Βουλή, μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, σημειώνοντας πως, η παρουσία τους, «έχει ανοίξει την όρεξη των φασιστοειδών να βγουν ξανά σε επιθέσεις μίσους κατά των μεταναστών εργατών».

Διαβάστε επίσης:

Καύσωνας «Cleon»: «Καμπανάκι» για 45άρια και φωτιές, φόβοι για μπλακ άουτ

Μιχάλης Κωσταράκος: Η ανάρτηση της κόρης του και η ιστορία που «έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του»

Χρήστος Αυγερινός: Πέθανε ο τραγουδιστής του «Για τα μάτια του κόσμου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 00:11