search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:43
MENU CLOSE

Άγιος Παντελεήμονας: Δύο μαχαιριές στο λαιμό κόστισαν τη ζωή της τρανς γυναίκας – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

11.07.2023 15:47
annaivanka_new

Από αιμορραγικό σοκ προήλθε ο θάνατος της 46χρονης Άννας Ιβάνκοβα, που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο διαμέρισμά της, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Η τρανς γυναίκα από την Κούβα βρέθηκε κατακρεουργημένη χθες το απόγευμα μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί στη σορό της Κουβανής Τρανς, εντοπίστηκαν δυο βαθιά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι, στον λαιμό και στο κεφάλι της, αλλά και επιφανειακά τραύματα σε αλλά σημεία του σώματός της.

Ωστόσο η ακατάσχετη αιμορραγία σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που προήλθε από τα δυο βαθιά τραύματα ήταν η αιτία που έκοψαν το νήμα της ζωής του θύματος.

Ο δράστης χτύπησε πολλές φορές με το αιχμηρό αντικείμενο την τρανς γυναίκα, ενώ ο θάνατος του θύματος προσδιορίζεται χρονικά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και σύλληψη του ή των δραστών ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το σπίτι ήταν ανάστατο αλλά η πόρτα της εισόδου δεν έφερε σημάδια παραβίασης.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Έζησαν μαζί 75 χρόνια και πέθαναν με τρεις ώρες διαφορά…

Εικόνες θλίψης στο Μεσολόγγι: Δεκάδες νεκρά φλαμίνγκο στη λιμνοθάλασσα (video/photo)

Καύσωνας «Κλέων»: Οδηγός… επιβίωσης – Τα δέκα μέτρα προφύλαξης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:43