search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:13
MENU CLOSE

Άννα Βίσση: Χαμός στο Twitter για την αναβολή της συναυλίας της – Τι απαντά η τραγουδίστρια

11.07.2023 09:09
anna-vissi-new

Τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη ανέβαλε η Άννα Βίσση με την τραγουδίστρια να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την εξέλιξη αυτή.

Πρόκειται για τη συναυλία στο Θέατρο Γης- στο πλαίσιο των εμφανίσεων που κάνει η τραγουδίστρια για τη συμπλήρωση 50 χρόνων στο τραγούδι– η οποία, ωστόσο, δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω τεχνικού προβλήματος, όπως ανακοινώθηκε.

«Η σημερινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός τριών ημερών. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ισχύουν κανονικά, ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Χαμός στο Twitter μετά την αναβολή – «Ήρθα από το εξωτερικό»

Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την απογοήτευση του κοινού, με τα σχόλια να παίρνουν… φωτιά στο Twitter.

Στα περισσότερα από αυτά, θαυμαστές της τραγουδίστριας εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτησή τους επισημαίνοντας ότι κάποιοι έκαναν ταξίδι πολλών χιλιομέτρων προκειμένου να παραβρεθούν στη συναυλία, άλλοι ήρθαν ακόμα και από το εξωτερικό, ενώ πολλοί πήραν άδεια από την εργασία τους.

Τι απαντά η τραγουδίστρια

Έπειτα από τα πολλά σχόλια απογοήτευσης, η Άννα Βίσση έδωσε τη δική της απάντηση, ζητώντας συγγνώμη από τους θαυμαστές της για την αναστάτωση. Όπως τόνισε, ωστόσο, επρόκειτο για ένα ζήτημα τεχνικό για το οποίο η ίδια δεν είχε κάποια ευθύνη.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Η επιστροφή του 50-50 διχάζει τους τηλεθεατές – «Μακάρι στο 1%»

Μαντόνα: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας της – «Έχω νιώσει την αγάπη σας»

Ο Χοακίν Φίνιξ κατακτά την Ευρώπη και ερωτεύεται ως Ναπολέων στο πρώτο τρέιλερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58