search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:08
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Και η Κατερίνα Παπανάτσιου υπέρ της υποψηφιότητας Αχτσιόγλου

14.07.2023 17:26
papanatsiou axtsioglou

Την στήριξή της στην υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει η βουλευτής Μαγνησίας και πρώην υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Σε δήλωση που ανάρτησε στο facebook και μιλά για τη «νέα συνθήκη του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει πως η Έφη Αχτσιόγλου πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να ανταποκριθεί γρήγορα στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Συνεργαστήκαμε τα τελευταία χρόνια στην κοινοβουλευτική επιτροπή των Οικονομικών, συμμετείχαμε στην Κυβέρνηση το 2016-2019 και γνωρίζω τόσο το πείσμα της, όσο και την επιμονή της στο δίκιο και την υπεράσπιση των κοινωνικών κεκτημένων» τονίζει μεταξύ άλλων. «Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα στο χώρο της Αριστεράς» σημειώνει και προσθέτει πως «η υποψηφιότητα της Έφης νοηματοδοτεί το επόμενο στάδιο».

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Παπανάτσιου για την υποψηφιότητα Αχτσιόγλου:

«Η νέα συνθήκη του ΣΥΡΙΖΑ»

Μετά το διπλό εκλογικό αποτέλεσμα το κόμμα μας βρίσκεται σ ένα σταυροδρόμι. Η ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα είχε μέσα της τον οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσει και να δείξει τάχιστα ότι έλαβε το μήνυμα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Με αυτό το σκεπτικό αξιολογώ κι εγώ πως οι διαδικασίες προς την ανάδειξη νέας ηγεσίας ούτως, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο ρόλο που μας ανατέθηκε, πρέπει να προχωρήσουν άμεσα.

Η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Συνεργαστήκαμε τα τελευταία χρόνια στην κοινοβουλευτική επιτροπή των Οικονομικών, συμμετείχαμε στην Κυβέρνηση το 2016-2019 και γνωρίζω τόσο το πείσμα της, όσο και την επιμονή της στο δίκιο και την υπεράσπιση των κοινωνικών κεκτημένων. Δεν θα σταθώ στο νέα, επιτυχημένη, γιατί δεν χρειάζεται, η παρακαταθήκη της ως υπουργός εργασίας μιλάει από μόνη της. Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα στο χώρο της Αριστεράς. 

Πιστεύω πως το νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη εδώ, έχει στις πλάτες του την παρακαταθήκη της Αριστερής διακυβέρνησης, την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την δυνατότητα να τ’αλλάξει όλα. 

Η υποψηφιότητα της Έφης νοηματοδοτεί το επόμενο στάδιο. Με ενιαία βήματα να προχωρήσουμε όλοι και όλες για να κάνουμε την Αριστερά και πάλι χρήσιμη στα μάτια των πολλών και να χτίσουμε «μια νέα πολιτική παράδοση!»

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Με τον Μητσοτάκη θέλουμε να κάνουμε βήματα σε θετική κατεύθυνση

Κυριάκος Πιερρακάκης: Εθνικός εξαιρετισμός τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Χαρίτσης: Σκέφτηκα πολύ αν θα είμαι υποψήφιος – Η υποψηφιότητα Αχτσιόγλου εκφράζει τη βούληση για ουσιαστική επανίδρυση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:06