search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:06
MENU CLOSE

Ασπρόπυργος: Κλινικά νεκρός ο 54χρονος σεκιούριτι – Τον ξυλοκόπησαν άγρια για να κλέψουν χαλκοσωλήνες

16.07.2023 17:40
xyta_ksilodarmos

Κλινικά νεκρός είναι ο 54χρονος σεκιούριτι, που δέχθηκε επίθεση σε εργοτάξιο, κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Ο 54χρονος σεκιούριτι, σε υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο, δέχτηκε επίθεση, τα ξημερώματα του Σαββάτου, από μέλη συμμορίας που λυμαίνονται των ΧΥΤΑ.

Τον χτύπησαν αλλεπάλληλες φορές στο κεφάλι με σιδερένια αντικείμενα. Στη συνέχεια έκλεψαν χαλκοσωλήνες αξίας 30.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Όπως είπε ο γιος του σε ΜΜΕ, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μόνος του σε όχημα που δεν διέθετε ούτε κουμπί πανικού, ούτε gps, ούτε ασύρματο, ούτε εταιρικό τηλέφωνο προκειμένου να μπορεί να ειδοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επισήμανε, ακόμη, πως το εργοτάξιο δεν διαθέτει κάμερες ή περίφραξη και αυτά παρά το γεγονός ότι έχουν καταγραφεί αρκετά ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν.

Οι συμμορίες, που λυμαίνονται την περιοχή, φαίνεται πως γνώριζαν ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα ξεφορτώνονταν στο χώρο του εργοταξίου χαλκοσωλήνες. Οργάνωσαν το σχέδιο τους με σκοπό να τον αιφνιδιάσουν και να κλέψουν τον χαλκό αξίας 30.000 ευρώ.

Σε απόσταση περίπου 500 μέτρων υπήρχε φύλακας άλλης εταιρείας ο οποίος δεν αντιλήφθηκε τους ληστές, ούτε το φορτωμένο με κλεμμένο χαλκό τζιπάκι.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Δάφνη: Φωτιά κοντά στη Γυμναστική Ακαδημία

Μηχανογραφικό 2023: Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας λήγει η προθεσμία – Όσα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι

Θεσσαλονίκη: 65χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πισίνα στον Λαγκαδά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34