search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:30
MENU CLOSE

«Δύο στη 1»: Συγκίνηση στο φινάλε της φετινής σεζόν

16.07.2023 15:57
kronaki_giagtzoglou

Συγκινημένοι αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό από τη συχνότητα της ΕΡΤ η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιατζόγλου.

Οι παρουσιαστές της εκοπμπής «Δύο στη 1» μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές τις σκέψεις τους για τη χρονιά που πέρασε κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

«Περάσαμε μια χρονιά μαζί. Είναι μια συγκινητική μέρα. Πίστευα ότι δεν θα ξαναέκανα τηλεόραση, είχαν περάσει 12 χρόνια και ήρθε αυτό το δώρο και ήταν τόσο ωραία ρε Ζωή. Είναι όλο αυτό, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου.

«Πόσο σημαντικό είναι να χτίζονται ανθρώπινες σχέσεις, γιατί δεν είναι μαγικά πλασμένα τα πράγματα ειδικά στον δικό μας χώρο. Αυτό που έχουμε στη ψυχή μας το βγάζουμε και με πολύ περίσσια ειλικρίνεια και αγάπη», επισήμανε από την πλευρά της η Ζωή Κρονάκη.

Λίγο πριν από το φινάλε, οι παρουσιαστές επανήλθαν με τη Ζωή Κρονάκη να στέλνει το μήνυμα πως δεν πρέπει να σταματάμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας.

«Ήταν μία χρονιά σταθμός και θέλω να πω να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Πάλεψα πολύ με ό,τι είχα, με αξιοπρέπεια, άφησα κομμάτια πίσω, όταν έγινα μαμά, πέρασαν τα χρόνια, δεν ήξερα αν θα μου δοθεί η ευκαιρία μέσα σε αυτόν τον χρόνο ξανά. Θέλω να πω στις μαμάδες και σε όσες τα παράτησαν ότι ποτέ δεν είναι αργά. Αυτός που πάντα μας στυλώνει είναι ο φόβος», είπε.

«Πίστευα ότι αυτό το σπορ είχε τελειώσει για εμένα. Δεν το κυνήγησα ποτέ, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θεωρούν την τηλεόραση το μέσο τους αλλά σε ένα μίνιμουμ συνεννόησης γίνονται θαύματα. Χρειάζεται δουλειά, πάθος. Το μεγαλύτερο μάθημα είναι ότι μετρηθήκαμε. αντέξαμε και ερχόμαστε με όρεξη και κέφι», σημείωσε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου.

Διαβάστε επίσης:

Action 24: Γέμισε καρδούλες το στούντιο – Η Barbie, τα λουλούδια και ο «τσίπης»

Σκληρή απάντηση Nova στο Mega – Συνεχίζεται ο «πόλεμος» των ανακοινώσεων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:27