search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:40
MENU CLOSE

Πολάκης: «Έκανα το καθήκον μου αλλά δυστυχώς μειοψήφησε η πρότασή μας»

16.07.2023 23:27
polakis_pavlos

Για μια συνεδρίαση της ΚΕ που θα αποτελέσει ορόσημο στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook. Ορόσημο διότι όπως λέει είναι η πρώτη μας νέας εποχής χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ανάρτηση του έγινε λίγες ώρες μετά την λήξη της διήμερης Κεντρικής Επιτροπής, όπου η αντιπρόταση για το χρονοδιάγραμμα την οποία στήριξε μαζί με άλλα στελέχη της Κίνησης Μελών και την ΡΕΝΕ μειοψήφησε. «Θέλω να πιστεύω ότι κάθε σύντροφος και συντρόφισσα κινήθηκαν και αποφάσισαν με μοναδικό κριτήριο το καλό του κόμματος» και δηλώνει πως ο ίδιος έκανε το καθήκον του. Επισημαίνει επίσης ότι αν και κατά καιρούς του έχουν χρεώσει προσωπική ατζέντα, το προγραμματικό/οργανωτικό πλαίσιο που κατέθεσε για ουσιαστικό διάλογο πριν την εκλογή προέδρου, αποδεικνύει το αντίθετο. Τέλος απευθυνόμενος σε όσους τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια δηλώνει ότι θα συνεχίσει να τους εκπροσωπεί και να παλεύει με αποφασιστικότητα όπως πάντα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Η ΚΕ που ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα θα αποτελέσει σίγουρα ορόσημο στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, καθώς είναι η πρώτη μιας νέας εποχής, χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα, τον άνθρωπο δηλαδή χάρη στον οποίο η Αριστερά κατάφερε να κυβερνήσει.

Δυστυχώς, μειοψήφησε η πρόταση που καταθέσαμε για:

-κήρυξη της ΚΕ σε διαρκή συνεδρίαση

-συνέδριο προγραμματικών θέσεων τέλος Οκτωβρίου και

-εκλογή Προέδρου τέλος Νοεμβρίου

Θέλω να πιστεύω ότι κάθε σύντροφος και συντρόφισσα κινήθηκαν και αποφάσισαν με μοναδικό κριτήριο το καλό του κόμματος.

Νιώθω καλά γιατί έκανα το καθήκον μου, όπως εγώ τουλαχιστον το αντιλαμβάνομαι.

Πολλές φορές στο παρελθόν έχω κατηγορηθεί πως έχω δήθεν προσωπική ατζέντα και πως κάνω ή λέω πράγματα για δήθεν προσωπική μου προβολή.

Το προγραμματικό/οργανωτικό πλαίσιο που κατέθεσα, καθώς και η πρόταση για ουσιαστικό διάλογο πριν την εκλογή Προέδρου, νομίζω ότι δείχνουν πως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και εκ διαμέτρου αντίθετη από εκείνα που κάποιοι κακόβουλα επιχειρούσαν ή/και εξακολουθούν να μου προσάπτουν.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος που με πιστεύει και με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια ξέρει πως θα συνεχίσω να τον εκπροσωπώ και να παλεύω με την ίδια αποφασιστικότητα όπως πάντα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντοπούλου: «Δεν ξεχνώ το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο» (Video)

Στις Βρυξέλλες, τη Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής

ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασε με 63% η εκλογή προέδρου στις 10 και 16 Σεπτεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:39