search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:18
MENU CLOSE

Μπρους Γουίλις: Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε η γυναίκα του

17.07.2023 08:38
buce-willis

H σύζυγος του Μπρους Γουίλις Έμα Χέμινγκ – Γουίλις, ανέβασε την ένα γλυκό throwback βίντεο από το 2018 όπου ολόκληρη η οικογένεια επισκέφτηκε τα πλατό του Die Hard γιορτάζοντας έτσι τα 35 χρόνια από την πρώτη ταινία.

Στο βίντεο φαίνεται ο ηθοποιός να κάνει ευδιάθετος βόλτα στα θρυλικά πλατό μαζί με τα παιδιά του Μέιμπελ και Έβελιν. Στην ξενάγησή τους είδαν τα αρχεία της ταινίας Die Hard και μια μεγάλη τοιχογραφία.

Στη λεζάντα έγραψε «Πίσω στο 2018 (όταν τραβήχτηκαν αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες) πήγαμε τη Μέιμπελ και την Έβελιν στο οικόπεδο της Fox για να κρυφοκοιτάξουν τα αρχεία καθώς και να δουν τη μεγαλύτερη από τη ζωή τοιχογραφία του μπαμπά τους, Αυτή η τοιχογραφία αποκαλύφθηκε μπροστά στον Μπρους το 2013 για να τιμήσει την 25η επέτειο του “Die Hard”. Σήμερα είναι η 35η επέτειος του “Die Hard” όταν βγήκε στις οθόνες και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Αυτό που κατάφερε ο Μπρους στην καριέρα του δεν θα ξεχαστεί ποτέ από εμάς. Είμαστε τόσο περήφανοι γι’ αυτόν».

Διαβάστε επίσης:

Φάνης Μουρατίδης: «Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για το Maestro»

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος αρνείται να δει ταινίες του πατέρα του γιατί στενοχωριέται»

Τζέιμς Κάμερον: Έξαλλος με τη «Sun»- «Δεν θα είμαι ποτέ σκηνοθέτης για ταινία OceanGate»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:15