search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:46
MENU CLOSE

Ιλάειρα Ζήση: Δάκρυσε on air μιλώντας για την αποβολή της (Video)

17.07.2023 21:14
maurikios-new

Η Ιλάειρα Ζήση κι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes» και μίλησαν για την καθημερινότητά τους στην Κύπρο.

«Δείχνουμε και μοιραζόμαστε με τον κόσμο αυτά που θέλουμε, αυτά που συμβαίνουν σε όλα τα σπίτια. Είναι ωραίο να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν παντού αλλά δεν θέλουμε να ακουστούν. Αυτό με το μωρό νομίζω έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες, απλά αισθάνονται μόνες, ενώ δε θα έπρεπε», ανέφερε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

Στη συνέχεια, η Μαριάντα Πιερίδη, ζήτησε από την Ιλάειρα Ζήση να επεκταθεί λίγο περισσότερο πάνω στο θέμα.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι κάτι που πρέπει να νιώθεις ότι φταις. Δε φταίει το ζευγάρι. Είναι κάτι που έρχεται από τον Θεό…» δήλωσε η Ιλάειρα Ζήση εμφανώς συγκινημένη.

Η Μαριάντα Πιερίδη παρατήσε τη συναισθηματική της ένταση και ζήτησε συγγνώμη που έθιξε το συγκεκριμένο θέμα με την Ιλάειρα Ζήση να απαντά«Δεν με πειράζει που με ρώτησες γι’ αυτό. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Έχουμε τοποθετηθεί δημόσια. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε ή να μας κρατάει πίσω. Τα αρνητικά σχόλια δε μας αγγίζουν. Όταν ξέρεις μέσα σου ποιος είσαι και τι αξίζεις, δεν σε ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος».

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η έκκληση για τη μεγάλη φωτιά στον Κουβαρά – «Θα καούμε»

Διαζύγιο για Αριάνα Γκράντε και Ντάλτον Γκόμεζ

Άννα Φόνσου: Την αναγκάζουν να φύγει από την οικία της – «Ήρθε η ώρα να φιλοξενήσει και την πρόεδρό του το Σπίτι του Ηθοποιού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:43