search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:54
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Ολιστική πρόταση προγράμματος, με επένδυση 25 εκατ. ευρώ μόνον στην μυθοπλασία

19.07.2023 14:54
ant1

Η επένδυση στην ελληνική μυθοπλασία, ως επιλογή, υπογραμμίζεται και τη σεζόν 2023-2024 από τον ΑΝΤ1 ο οποίος υπόσχεται ένα ζυγισμένο και πολυπρισματικό πρόγραμμα.

Για τα στελέχη του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού η νέα τηλεοπτική περίοδος μπορεί να προσδιορίζεται ημερολογιακά στις αρχές Σεπτεμβρίου (11/9) με τα ενημερωτικά προγράμματα  του καναλιού, για να προστεθούν οι  προτάσεις στην απογευματινή ζώνη (18/9)  και η μυθοπλασία (σταδιακά από τις 25/9), αλλά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών (σε Αυστραλία- Νέα Ζηλανδία) που κάνει πρεμιέρα αύριο λογίζεται ως άτυπη έναρξη της νέας σεζόν.

Με δύο εκλογικές αναμετρήσεις στον ορίζοντα (αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο και ευρωεκλογές αρχές  Ιουνίου 2024) το κανάλι θα έχει ενδυναμωμένο το μίγμα ενημέρωσης του από εκπομπές και δελτία με σαφή προσανατολισμό «να είναι δίπλα στον τηλεθεατή, κοντά στην κοινωνία», όπως τονίστηκε από τον διευθυντή περιεχομένου του τηλεοπτικού οργανισμού, Τζώρτζη Ποφάντη.

Στην ενημέρωση με ψυχαγωγικό πρόσημο από το Σεπτέμβριο ο ΑΝΤ1 θα προτείνει εκπομπή με την Μπέτυ Μαγγίρα τα Σαββατοκύριακα, το πλαίσιο της οποίας είναι υπό διαμόρφωση και ο διακριτός τίτλος αναζητείται.

Στην απογευματινή ζώνη το «5χ5» θα παρουσιάζεται από τον Θάνο Κιούση– ο οποίος κάνει καριέρα ως Τόνις Σφήνος- με το πρώτο γύρισμα να είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή.

Σε περίπου 25 εκατ. ευρώ ανέρχεται συνολικά η επένδυση του σταθμού στη μυθοπλασία, χώρια από τις επιλέξιμες δαπάνες που θα καλυφθούν από το ΕΚΟΜΕ για τις σειρές «Μάγισσα», «Ο πρώτος από εμάς», «Μετά τη φωτιά» και τον δεύτερο κύκλο της δικαστικής- κοινωνικής σειράς «Παγιδευμένοι».

Η «Μάγισσα» του Λευτέρη Χαρίτου είναι η «αιχμή του δόρατος» στη μυθοπλασία του καναλιού με συνολικό κόστος παραγωγής περι τα 12 εκατ. ευρώ.

Στο οπλοστάσιο του ομίλου είναι και η σειρά εποχής «Ψυχοκόρες», η οποία θα προβληθεί από το ΑΝΤ1+ και θα πάρει θέση στο πρόγραμμα του γραμμικού καναλιού τον Σεπτέμβριο 2024.

Στο μεταξύ, οι νέες παραγωγές του ΑΝΤ1+ «Ζωή», «Στα τέσσερα» και «Είμαι η Τζο» θα ενταχθούν στο μενού του γραμμικού καναλιού από το Πάσχα του 2024.

Για την συνδρομητική πλατφόρμα του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού με το διεθνές αποτύπωμα ετοιμάζονται νέοι κύκλοι επεισοδίων για τις σειρές «Σέρρες» και «Είμαι η Τζο».

Τη νέα σεζόν, εξάλλου, το κανάλι αλλάζει το μοντέλο προγραμματισμού του στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης και κάθε σειρά θα έχει ραντεβού με τους τηλεθεατές δύο φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Και ο Μπισμπίκης στον «Σασμό»

ΕΡΤ: Τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη – Κινητοποίηση για την συνεχιζόμενη απαξίωση προσωπικού

«Στο παρά πέντε» και ενημέρωση για τις φωτιές «μαγνήτες» τηλεθέασης τη Δευτέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:54