search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:09
MENU CLOSE

Δυστύχημα στα Τέμπη: Απολογείται πρώην γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Δικτύων του ΟΣΕ

19.07.2023 14:59
tempi 543- new

Ο γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Δικτύων του ΟΣΕ που κατείχε αυτή τη θέση από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Ιούνιο του 2020, πέρασε την πόρτα του εφέτη ανακριτή Λάρισας για να απολογηθεί, αναφορικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τις δικαστικές αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες του δυστυχήματος.

Παράλληλα, σήμερα βρέθηκε ενώπιον του εφέτη ανακριτή και ο προφυλακισμένος προϊστάμενος της επιθεώρησης του ΟΣΕ, καθώς εντοπίστηκαν κάποια επιπλέον στοιχεία στα πλαίσια της δικογραφίας, τα οποία κρίθηκαν σημαντικά και απαιτήθηκαν να δοθούν εξηγήσεις, ώστε οι έρευνες να συνεχιστούν.

Μέσα από αυτή διαδικασία, η οποία, θα συνεχιστεί και με άλλα πρόσωπα, ο εφέτης ανακριτής επιχειρεί να κατανοήσει σε βάθος το μέγεθος και το εύρος των ευθυνών ώστε να στοιχειοθετηθεί το σύνολο των κατηγοριών και να προχωρήσει την έρευνα μέχρι το τέλος, για το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι της Αττικής είναι κλειστοί

Δύο ελληνικές παραλίες στις 15 καλύτερες της Ευρώπης (photos)

Κρήτη: Ξεδιπλώνεται το φρικιαστικό έγκλημα – Βρέθηκαν και τα σπλάχνα του διαμελισμένου άνδρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:09