search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:32
MENU CLOSE

Το πρώτο Μουντιάλ γυναικών σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+- Πρεμιέρα της διοργάνωσης αύριο

19.07.2023 08:39
Untitled design (3)

Πέμπτη με Κυριακή είναι… ένας μήνας. Από αύριο ως και την Κυριακή 20 Αυγούστου ο ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ θα καλύψουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών, το πρώτο Μουντιάλ γυναικών το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δύο χώρες- Αυστραλία Και Νέα Ζηλανδία.

Η σημαντική ποδοσφαιρική διοργάνωση FIFA Women’s World Cup 2023™ , με συμμετοχή 32 ομάδων, θα μεταδοθεί ολόκληρη από την ελληνική τηλεόραση.

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά 17 από τους 64 αγώνες, μεταξύ των οποίων την πρεμιέρα, τους ημιτελικούς και τον τελικό και το ΑΝΤ1+ θα μεταδώσει ζωντανά και τους 64 αγώνες της διοργάνωσης, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι και on demand σε όλες τις συσκευές.

Η αυλαία της διοργάνωσης ανεβαίνει αύριο με την τελετή έναρξης και τους 2 εναρκτήριους αγώνες: Νέα Ζηλανδία- Νορβηγία (10:00) και Αυστραλία- Ιρλανδία (13:00), από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ αντιστοίχως.

Περιγραφές και σχολιασμό θα κάνουν οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής, Νίκος Παπαδογιάννης και Αναστασία Βοσνάκη. Στο σχολιασμό θα συμμετέχουν επίσης παίκτριες και προπονήτριες ποδοσφαίρου.

Την Παρασκευή το πρόγραμμα μεταδόσεων αρχίζει στις 05.30 με το μάτς Νιγηρία- Καναδά και ακολουθεί το Φιλιππίνες- Ελβετία στις 08.00. Στις 10.30 θα μεταδοθεί η αναμέτρηση Ισπανίας- Κόστα Ρίκα. Και οι τρείς αγώνες θα προβληθούν απευθείας από το ΑΝΤ1+. Η δυνατότητα θέασης μέσω της υπηρεσίας on demand, από όλες τις συσκευές (τηλεόραση, ταμπλετ, υπολογιστές, κινητά κλπ) καλύπτει τυχόν προβλήματα πρωινής έγερσης, λόγω διαφοράς ώρας.

Το πλήρες πρόγραμμα του πρώτου γυναικείου μουντιάλ μπορείτε να το δείτε, με ένα κλικ στο σχετικό αρχείο .

Διαβάστε επίσης:

Και ο Μπισμπίκης στον «Σασμό»

ΕΡΤ: Τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη – Κινητοποίηση για την συνεχιζόμενη απαξίωση προσωπικού

«Στο παρά πέντε» και ενημέρωση για τις φωτιές «μαγνήτες» τηλεθέασης τη Δευτέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:31