search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:05
MENU CLOSE

Καταγγελία «Σπαρτιατών» για επίθεση στην οικογενειακή επιχείρηση του Στίγκα

20.07.2023 15:40
spartiates new

«Καλούμε την Πολιτεία να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον άσκησης της κοινοβουλευτικής δράσης μας, διότι τίθεται πλέον θέμα δημοκρατίας. Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, κανέναν δεν εκφοβίζουν», τονίζουν σε σημερινή ανακοίνωσή τους οι ακροδεξιοί «Σπαρτιάτες» σχετικά με την επίθεση αγνώστων τα ξημερώματα στο κτίριο που στεγάζει την οικογενειακή επιχείρηση του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα, στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με το ακροδεξιό κόμμα, «οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας και βανδάλισαν τους τοίχους με τα γνωστά υβριστικά τους συνθήματα».

Όπως αναφέρεται ακόμα στην ανακοίνωση, «οι “Σπαρτιάτες” πληροφορούν τους προβοκάτορες, οι οποίοι “χτύπησαν” για δεύτερη φορά, μετά την επίθεση στο πολιτικό γραφείο μας στο Παλαιό Φάληρο, ότι η ελληνική κοινωνία είναι πολύ περισσότερο ώριμη από όσο την θεωρούν. Απεναντίας οι πράξεις αυτές μας δυναμώνουν, μας οπλίζουν με πάθος για να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας. Όλα αυτά καταδεικνύουν ότι ο πατριωτικός λόγος μας και οι δημοκρατικές μας δράσεις ενοχλούν συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους».

Διαβάστε επίσης:

Ψήφος αποδήμων: Περνάει από τη Βουλή, «ναι» από πέντε κόμματα

Αυτοί είναι οι γενικοί και ειδικοί γραμματείς της κυβέρνησης – Όλα τα ονόματα

Μητσοτάκης από υπουργείο Περιβάλλοντος: Σύντομα εξαγγελίες για τη δασοπροστασία (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:04