search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:35
MENU CLOSE

Φωτιές: Έκτακτο επίδομα 534 ευρώ στους εργαζόμενους σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις (videos)

24.07.2023 11:02
fotia_epidoma_2407_1920-1080_new

Έκτακτο επίδομα 534 ευρώ για τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τις φωτιές, θα δοθεί από το υπουργείο Εργασίας σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε το Σάββατο στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Μιλώντας στο Action24, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως οι επιχειρήσεις που πλέον δεν μπορούν να λειτουργήσουν λόγω των καταστροφών που υπέστησαν εξαιτίας των πυρκαγιών, θα μπορούν να θέτουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους για τρεις μήνες και οι εργαζόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν έκτακτο επίδομα έως 534 ευρώ το μήνα από το κράτος.

«Έχουμε καταθέσει τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείο Οικονομικών όπου οι επιχειρήσεις οι οποίες έχουν πληγεί από πυρκαγιές και δεν μπορούν να λειτουργήσουν μπορούν να μπαίνουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους έως 3 μήνες. Οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν έως 534 ευρώ το μήνα έκτακτο επίδομα από το κράτος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κράτος να αφήσει κανέναν αβοήθητο. Εγώ για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου έκλεισα ήδη διακοπές στη Ρόδο. Τη Ρόδο θα τη στηρίξουμε», τόνισε ακόμη.

Διαβάστε επίσης:

e-ΕΦΚΑ: Μέχρι την Παρασκευή η καταβολή συντάξεων του Αυγούστου

Βουτιά και… κατοστάρικο!

Νομοσχέδιο υπουργείου Εθνικής Οικονομίας: Όλα τα μέτρα στήριξης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:35