search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:05
MENU CLOSE

Λαμία: Τζαμαρία έγινε χίλια κομμάτια λόγω…καύσωνα

24.07.2023 19:26
lamia_tzami
lamiareport

Μία τζαμαρία ξαφνικά έγινε θρύψαλα από τον καύσωνα στη Λαμία. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώ ματα της Δευτέρας όπως μεταδίδει τοπικό μέσο.

Μία ολόκληρη τζαμαρία στη Λαμία έγινε θρύψαλα από τη μία στιγμή στην άλλη λόγω του καύσωνα, χωρίς να μεσολαβεί ανθρώπινος παράγοντας, σύμφωνα με το lamiareport.gr

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας (24.07.2023) στην οδό Ροζάκη Αγγελή στη Λαμία και καταγράφηκε από την κάμερα καταστήματος που είναι άδειο.

Το βίντεο του lamiareport.gr

Η εξήγηση του σπάνιου συμβάντος μπορεί να δοθεί μόνο από την επιστήμη της φυσικής και πιθανότατα από την δημιουργία μερικού κενού στην εσωτερική πλευρά του καταστήματος, ερμηνευμένο σε περιοχή με μικρότερη πίεση από ότι έξω από αυτή, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Και συνεχίζει: «Για αυτό φαίνεται σαν μια βεντούζα να τραβά το τζάμι προς τα μέσα (γνωστό ως φαινόμενο Bernoulli) όπου εκεί η ταχεία ροή του αέρα συνοδεύθηκε και από μείωση της πίεσής του.

Συγχρόνως έχουμε και το φαινόμενο της οδηγούμενης κοιλότητας, σύμφωνα με το οποίο ένα σύνολο σταθερών στροβίλων δημιουργείται καθώς αέρας σπρώχνεται συνεχώς μέσα σε μια κοιλότητα».

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμα σε efood και Wolt για delivery εν μέσω καύσωνα

Χαλκιδική: Τον μετέφεραν σε καρότσα επειδή το ασθενοφόρο δεν… είχε πλήρωμα (Photos)

Φωτιά στην Κάρυστο: Καίει ανεξέλεγκτη, συνεχείς αναζωπυρώσεις – Κάηκαν σπίτια στον Πλατανιστό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:05