search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:06
MENU CLOSE

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η τελευταία της εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της

24.07.2023 22:49
marianna-new

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (24/7), πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου του 2023 στην εκδήλωση της οργάνωσης The Hellenic Initiative, στο Ζάππειο Μέγαρο. Μάλιστα, στο πλευρό της ήταν και ο σύζυγός της, Βαρδής Βαρδινογιάννης.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε φτάσει στον χώρο της εκδήλωσης στο πλευρό του συζύγου της, Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο οποίος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τις εικόνες από τη μακρόχρονη κοινή τους διαδρομή, οι οποίες προβάλλονταν στη γιγαντοοθόνη.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, οι καλεσμένοι έσπευσαν να χαιρετήσουν το ζευγάρι, ενώ η Μαριάννα Λάτση γονάτισε μπροστά στην πρόεδρο του συλλόγου Ελπίδα και είχε μαζί της μια σύντομη συνομιλία.

«Η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι το καλύτερο δώρο στον Ελληνισμό» είπε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζων Κουδούνης, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της THI, ο οποίος παρέδωσε στον επιχειρηματία την τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στις επιχειρήσεις και το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο.

«Μοιραζόμαστε το ίδιο DNA και το ίδιο όραμα. Η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του Ελληνισμού σε όλον τον κόσμο», είχε επισημάνει ο Τζων Κουδούνης.

Την επόμενη ημέρα, στις 7 Ιουνίου η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έδωσε το παρόν μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην τελετή αφής της φλόγας για τους αγώνες Special Olympics Βερολίνο 2023 επίσης στο Ζαππειο και στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε ξανά δημόσια, καθώς η υγεία της είχε επιβαρυνθεί.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Στο νοσοκομείο αστυνομικός και πυροσβέστης – Νοσηλεύονται εκτός κινδύνου

Θήβα: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Αγία Τριάδα

Ακόμη μια νύχτα αγωνίας σε Ρόδο, Κάρυστο και Κέρκυρα – Καμένα σπίτια και μπαράζ εκκενώσεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:05