search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:07
MENU CLOSE

Φάμελλος κατά Μητσοτάκη: Το έβαλε στα πόδια, προσπαθεί να κρυφτεί από την πραγματικότητα;

26.07.2023 20:49
famellos vouli 886- new

Στην αποχώρηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Βουλή μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, εξαπολύοντας πυρά τόσο κατά του κ. Μητσοτάκη, όσο και κατά του προέδρου της Βουλής.

«Ο πρωθυπουργός το έβαλε στα πόδια», είπε κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ, ο κ.  Φάμελλος, κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκη ότι έκανε πολύ σύντομη αναφορά στις πυρκαγιές και ότι μετά την τοποθέτηση του δεν παρέμεινε για να υπάρξει περαιτέρω συζήτηση. «Με τη φυγή του σήμερα προσπαθεί να κρυφτεί και από την πραγματικότητα;» σχολίασε.

Ο κ. Φάμελλος «κατήγγειλε τη στάση» του προέδρου της Βουλής κάνοντας λόγο για «προκλητική επιλογή» να μην του δώσει τον λόγο αμέσως μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού. «Δεν θα μας αποθαρρύνετε, οι πολίτες επέλεξαν εμείς να είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση και θα παίρνουμε τον λόγο μέσα στη Βουλή με βάση τον κοινοβουλευτικό κανόνα, όπως πρέπει». Πρόσθεσε ότι «στον κοινοβουλευτικό κανόνα προβλέπεται ότι οι αρχηγοί των ΚΟ μιλούν με βάση την εκλογή των κομμάτων και δεν μπορεί κανένας πρόεδρος της Βουλής αυτό να το υποτιμήσει και δεν υπάρχουν δικαιολογίες δευτερολογίας και πρωτολογίας». «Δεν θα επιτρέπουμε να δίνετε το δικαίωμα στον κ. Μητσοτάκη να το βάζει στα πόδια, να τον κρύβετε, να τον προστατεύετε, γιατί αυτό κάνατε προηγουμένως», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Συνέπεια λόγων και πράξεων της κυβέρνησης το νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ – Πυρά σε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ – Τι είπε για τις φωτιές

«Βόμβα» Ανδρουλάκη στη Βουλή: Τρεις φορές πήγαν να με παγιδέψουν με Predator

«Όχι» από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ επί της αρχής στο νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ-  Υπερψηφίζουν μόνο τα θετικά μέτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:38