search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:52
MENU CLOSE

Τους μάζεψαν, τους σύμμασαν, αλλά αυτοί την κάνουν γι’ άλλες πολιτείες

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2292
27/7/2023
30.07.2023 21:09
pasok_new

Πανηγύριζαν στο ΠΑΣΟΚ για την ανανέωση των ψηφοδελτίων και τις αλλαγές που έχουν γίνει, αλλά μετά τις εκλογές κανείς δεν περίμενε πολιτευτές να φεύγουν δεξιά και αριστερά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές προς παρατάξεις που καμία σχέση δεν έχουν με τη Χαριλάου Τρικούπη.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος στην κυριολεξία «σκούπισε» πολιτευτές που είχαν κατέβει με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Πατούλης ανακοίνωσε τον Νίκο Σαργκάνη, ο οποίος ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, τον Νίκο Ανδρουλακάκη, υποψήφιο βουλευτή στον Νότιο Τομέα, και τη Μαρία Ναυροζίδου, υποψήφια στην Ανατολική Αττική.

Στη Χαριλάου Τρικούπη δεν κάνουν κάποιο σχόλιο, απλώς παρακολουθούν. Πιο προσεκτικές επιλογές την επόμενη φορά, «σύντροφοι» εκεί στο ΠΑΣΟΚ, αν θέλετε να έχετε… όλα τα ρούχα σας και όχι μόνο τα μισά.

Διαβάστε επίσης:

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Κανονικό φαγητό βλέπω να τρώω με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ»

Ξεκαθαρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ τις προθέσεις τους για τον Δήμο αθηναίων

Η Αχτσιόγλου κερδίζει το παιχνίδι της επικοινωνίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:39