search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:32
MENU CLOSE

Απίστευτη δήλωση Μπαλάσκα: «Την είχε δείρει κι άλλες φορές, ποτέ δεν είχε φτάσει σε αυτό το σημείο» (video)

04.08.2023 10:33
MPALASKAS

Μετά τις απαράδεκτες «οδηγίες» που είχε δώσει σε «υποψήφιους» γυναικοκτόνους για το ποια λάθη πρέπει να αποφύγουν για να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης ο Σταύρος Μπαλάσκας επιστρέφει με νέες δηλώσεις με αφορμή το περιστατικού του ξυλοδαρμού της αστυνομικού από τη Λάρισα.

Ο συνδικαλιστής των Ειδικών Φρουρών σήμερα στον ΣΚΑΪ δήλωσε«Την είχε δείρει και άλλες φορές, ποτέ δεν είχε φτάσει σε αυτό το σημείο».

Και ακόμα: «Αυτός είναι ένα τέρας, δεν ήταν ξυλοδαρμός, ήταν απόπειρα δολοφονίας».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε εάν είχε πάρει κάποια ασφαλιστικά μέτρα με τον με τον Θεοδόση Πάνου να αποκαλύπτει πως «άλλες 4 φορές είχαν καταλήξει στο τμήμα είχαν πάει και στο αυτόφορο αλλά αφήνονταν ο άνθρωπος ελεύθερος»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε πάνω σε αυτό: «Όχι δεν τράβαγε το σκοινί. Του είχε δώσει 2-3 φορές την ευκαιρία γιατί έχουν δυο χαριτωμένα και υπέροχα παιδάκια. Αυτός ήταν ένα τέρας. Της έσπασε σαγόνι, της έσπασε δόντια, της έσπασε κρανίο, της έδωσε κλοτσιές στο στομάχι».

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στην Πάτρα: Ανακρίνεται ο ανιψιός της 55χρονης – Τα βίντεο με περούκα και μάσκα που τον «καίνε»

Ουρές και σήμερα έξω από το Κτηματολόγιο – Αρχές Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα που θα δίνει αριθμό προτεραιότητας στο κινητό (videos)

«Το κίνημα της πετσέτας» έφτασε στη Χαλκιδική – «Αυτοί που παρανομούν να ξέρουν ότι θα μας βρουν μπροστά τους» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:32