search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:12
MENU CLOSE

Νάξος: Μαζεύουν τις ξαπλώστρες υπό το φόβο των προστίμων (photos)

04.08.2023 14:24
xaplostres_0408_1920-1080_new

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στη Νάξο σπεύδουν να μαζέψουν τις ξαπλώστρες από τις παραλίες, υπό τον φόβο των ελέγχων, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Καθημερινή».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αργά το βράδυ της Πέμπτης περίοικοι αντιλήφθηκαν φορτηγά, τα οποία δεν είχαν πινακίδες, να μαζεύουν ξαπλώστρες από τις παραλιακές επιχειρήσεις.

Το ίδιο συνεχίζεται και σήμερα τόσο στην Πλάκα, όσο και σε άλλες μεγάλες παραλίες της Νάξου, όπως η Αγία Άννα και ο Άγιος Προκόπιος.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η ξαφνική «εθελοντική» απόσυρση των επίπλων παραλίας από τα beach bar και τις ταβέρνες στις παραλίες είναι πιθανό να σχετίζεται με τον φόβο (ή την πληροφορία) επικείμενου ελέγχου.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, οι επιχειρηματίες δήλωναν μέχρι χθες ότι είναι πλήρως νόμιμοι, αν και είχε προηγηθεί η πρόθεση του κινήματος επαναοικιοποίησης των παραλιών στο νησί, να παραδώσουν φάκελο στη δικαιοσύνη σχετικά με σχετικές παρανομίες σε παραλίες της Νάξου.

Όπως και να έχει, η κατάληψη των παραλιών από ομπρελοκαθίσματα μπορεί να αποδειχθεί εύκολα προκειμένου η Κτηματική Υπηρεσία να επιβάλλει πρόστιμα και κυρώσεις, καθώς ακόμα κι αν αυτά μαζευτούν σήμερα, υπάρχουν αεροφωτογραφίες των προηγούμενων ημερών.

Φωτογραφίες: kathimerini.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από την 14χρονη που πέθανε σε τροχαίο στην Πάτρα

Πειραιάς: Συνελήφθη 71χρονος με περισσότερα από 4,5 κιλά κοκαΐνης

Λάρισα: Ανοίγουν στόματα για τον εφιάλτη που ζούσε η αστυνομικός – «Τη χτυπούσε συχνά, τη ζήλευε παθολογικά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:11