search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 12:12
MENU CLOSE

Κλέλια Ρένεση: Ατύχημα στη Γαύδο για την ηθοποιό – «Ο γιατρός του νησιού δεν είχε κλειδιά να μπει στο ιατρείο» (Videos)

07.08.2023 09:34
klelia-renesi-new

Την ταλαιπωρία που πέρασε στο περιφερειακό ιατρείο της Γαύδου γνωστοποίησε η Κλέλια Ρένεση όταν κατά τις καλοκαιρινές της διακοπές είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί πρώτες βοήθειες.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός υπέστη έγκαυμα από λάδι, ωστόσο, όπως καταγγέλλει με ανάρτησή της στο Instagram αν και ο γιατρός του νησιού ήταν παρών, δεν μπορούσε να την εξετάσει γιατί δεν υπήρχε κλειδί ώστε να μπει στο ιατρείο.

Όπως εξηγεί, στη συνέχεια, το κλειδί το είχε το ασθενοφόρο το οποίο βρισκόταν σε άλλο περιστατικό, οπότε οι ασθενείς του νησιού θα έπρεπε να περιμένουν να επιστρέψει ώστε να μπορέσουν να εξεταστούν.

«Ακούστε να σας πω τι μου έχει συμβεί. Έχω καεί στο πόδι μου από μαγειρικό λάδι και έχω έρθει εδώ στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου και περιμένω μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο γιατρός είναι εδώ, ο καλός μου και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει. Γιατί το κλειδί το έχει το ασθενοφόρο που έχει πάει να δει ένα άλλο περιστατικό! Δεν υπάρχουν δύο κλειδιά και δεν μπορεί κανένας άρχων, παράγοντας να τους βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Οπότε οι ασθενείς περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που κρατάει το άλλο κλειδί», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο.

Τέλος, η Κλέλια Ρένεση επισήμανε την έλλειψη βασικών φαρμάκων που υπάρχει στο νησί, τονίζοντας ότι οι γιατροί προμηθεύονται από τα Χανιά αν χρειαστεί κάτι επείγον.

«Τα παιδιά εδώ με περιποιήθηκαν πάρα πολύ. Οι ελλείψεις είναι πολλές στο περιφερειακό ιατρείο της Γαύδου. Δεν υπάρχουν τα βασικά φάρμακα για να αντιμετωπίσεις κάτι παιδικό, οπότε οι γιατροί εδώ έχουν συνεννοηθεί με τα Χανιά και τους στέλνουν. Αν δεν υπήρχε η προσωπική φλόγα και ο εθελοντισμός η δουλειά δεν θα γινόταν» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με αυτή την εκπομπή θα ήθελα να αποχαιρετήσω την τηλεόραση»

Στάνκογλου: «Κάποιοι με φοβούνται λίγο περισσότερο, λόγω των ρόλων που έχω κάνει»

Μάτζικ Τζόνσον: Nιώθει σαν… αρχαίος έλληνας θεός (Video & photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 12:12