search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:28
MENU CLOSE

Συνελήφθησαν άλλοι πέντε Κροάτες – Προσπαθούσαν να πάνε με πλοίο στην Ιταλία από την Ηγουμενίτσα

09.08.2023 08:16
astynomia new

Στη σύλληψη πέντε ατόμων, κροατικής υπηκοότητας, ηλικίας 25, 41,29, 25 και 31 ετών, προέβησαν βραδινές ώρες χθες στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό το λιμάνι Μπάρι Ιταλίας διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν επαρκώς τον λόγο και την διάρκεια παραμονής τους στη χώρα και επιπλέον δήλωσαν πως έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και επιστρέφουν στη χώρα τους χωρίς να κατέχουν αποσκευές.

Οι αλλοδαποί κρίθηκαν ύποπτοι για πιθανή συμμετοχή τους στα αιματηρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του αγώνα ΑΕΚ – Δυναμό Ζάγκρεμπ, ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και παραδόθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός σε Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Ασπρόπυργος: Ισχυρή έκρηξη βόμβας – Ζημιές σε σπίτι και 10 αυτοκίνητα (Video)

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. για το ματς Παναθηναϊκού-Μαρσέιγ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:28