search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 18:39
MENU CLOSE

«Κίνημα της πετσέτας»: Πέρασαν οι έλεγχοι και… επέστρεψαν οι ξαπλώστρες στις παραλίες της Νάξου (photos)

10.08.2023 14:27
kinima-tis-petsetas_naxos_xaplostres_1008_1920-1080_new
credit: Facebook/@Louis V Stevenson

Αδιόρθωτη φαίνεται πως είναι η κατάσταση με τις ξαπλώστρες στη Νάξο, αφού σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων στη σελίδα της ομάδας «Σώστε τις παραλίες της Νάξου» οι επιχειρηματίες -μετά τους ελέγχους- έβαλαν ξανά τις ξαπλώστρες στις παλιές τους θέσεις.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, κάποιοι επιχειρηματίες αδιαφόρησαν για τους ελέγχους που έγιναν και έβαλαν ξανά τις ξαπλώστρες που είχαν βγάλει από παραλίες στην Αγία Άννα, Πλάκα, Άγιο Γεώργιο και Άγιο Προκόπιο.

«Χθες το βράδυ, περίπου στη μία τα ξημερώματα κάναμε βόλτα στην παραλία της Πλάκας και βλέπαμε κόσμο με τρυπάνια να βιδώνει στη θέση τους ομπρέλες. Με το φως του ήλιου οι εργασίες συνεχίζονταν κανονικά», ανέφερε στην «Καθημερινή» η επισκέπτρια του νησιού, Γεωργία Παπαδοπούλου.

«Όπως αποχωρούσαν από κάποια παραλία οι υπάλληλοι της κτηματικής, τα beach bar ξεκινούσαν και έστηναν ξανά τα πάντα», είπε από την πλευρά της η Ελένη Ανδριανοπούλου, μέλος του κινήματος για ελεύθερες παραλίες στο νησί.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Κατσουρής: Αύριο, Παρασκευή στην Ελευσίνα η κηδεία του 29χρονου – Η επιθυμία της οικογένειας

Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε Ρουμάνους χούλιγκαν – Πήγαιναν στον Πειραιά για τον αγώνα του Ολυμπιακού

Τήνος: Σημαντική προβολή του νησιού στις ΗΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 18:39