search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:26
MENU CLOSE

Μιχάλης Κατσουρής: Σε κλίμα οδύνης στην Ελευσίνα η κηδεία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ

11.08.2023 17:08
kideia eleysina katsouris 66- new

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα συγγενείς και φίλοι του Μιχάλη Κατσουρή, του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κρατώντας κίτρινα τριαντάφυλλα στα χέρια η οικογένειά του, οι συγγενείς, οι φίλοι του και ο οργανισμός της ΑΕΚ αποχαιρέτησαν τον 29χρονο.

Σπάρακτική ήταν η κραυγή της μητέρας του όταν τελείωσε η εξόδιος ακολουθία: «Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;» είπε υποβασταζόμενη η γυναίκα ενώ, την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

 Η μητέρα του, η οποία κατέρρευσε μόλις έμαθε για το παιδί της, επιρρίπτει ευθύνες στο κράτος που «δεν προστάτευσε το παιδί» και επέτρεψε «να το δολοφονήσουν», ζητώντας ως ελάχιστη δικαίωση τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου του.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα, είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς, έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω», λέει με τη σειρά του ο πατέρας του Μιχάλη.

Η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του 29χρονου φέρει κιτρινόμαυρες κορδέλες. 

Αντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας η ενίσχυση του Συλλόγου Ελπίδα

Στο μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη ανέφερε: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ αναφέρει:

«Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ζητά η οικογένειά του.

Αριθμοί λογαριασμών Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009) (επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας».

«Πενθεί» ο Δήμος Ελευσίνας

Παράλληλα, ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την τέλεση της κηδείας του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσουρή και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη…»

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Καμμένος: Στη Μύκονο για διακοπές – Βόλτα στα Ματογιάννια με ροζ παντελόνι και ανοιχτό μαύρο πουκάμισο (video)

Εργατικό δυστύχημα στη Χαλυβουργία Βόλου: Νεκρός εργάτης που έπεσε από ύψος 20 μέτρων

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήρθαν 3-4 μέρες να δουν την Αθήνα», είπε δικηγόρος κατηγορουμένων (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42