search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:43
MENU CLOSE

Σοκάρει η αστυνομικός στη Λάρισα: «Πιστεύω ότι ήθελε να με σκοτώσει»

13.08.2023 23:46
bia new

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτει η 43χρονη αστυνομικός από τη Λάρισα που έπεσε θύμα βάναυσης κακοποίησης από τον σύζυγό της.

Στις περιγραφές της, το θύμα περιγράφει πώς ο σύζυγός της την ξεγέλασε και εισέβαλε στο σπίτι όπου την ξυλοκόπησε άγρια. «Μου είπε να ανοίξω την πόρτα επειδή του λείπω. Μόλις το έκανα, χωρίς να πει οτιδήποτε, αιφνιδιαστικά άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι, και με έριξε στο πάτωμα, με τραβούσε από τα μαλλιά σέρνοντάς με και συνέχισε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα».

Λίγες μέρες νωρίτερα εκείνη του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

«Του έλεγα να σταματήσει να με χτυπάει, έχουμε 2 παιδιά να μεγαλώσουμε, αλλά αυτός συνέχιζε. Πιστεύω ότι πρόθεσή του εκείνο το βράδυ ήταν να με σκοτώσει», υποστηρίζει η 43χρονη.

Η γυναίκα πήρε εξιτήριο την Πέμπτη ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην ιατροδικαστική έκθεση επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι το θύμα φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, θώρακος και κοιλίας, ενώ θα τεθεί και σε μακροχρόνιο πρόγραμμα οργανικής αποκατάστασης δεδομένης της κατάστασης της ως πολυτραυματίας.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Αστυνομικοί σε ρόλο… σεκιούριτι σε βίλες των Κυκλάδων

Υπόθεση εμπορίας βρεφών: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες – Επευφημίες έξω από τα δικαστήρια

Φωτιά τώρα στην Κεφαλονιά – Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στην Άρτα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24