search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:10
MENU CLOSE

Bruce Willis: Η κόρη του ποζάρει θηλάζοντας την κόρη της – «Ποτέ δεν είχα νιώσει τόσο όμορφη»

19.08.2023 12:41
rummer_willis

Με μια φωτογραφία στην οποία θηλάζει την τεσσάρων μηνών κόρη της, Λου, η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Ράμερ, πρόσθεσε το δικό της λιθαράκι στην απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού.

«Εδώ και πολλά χρόνια γνώριζα ότι η μητρότητα θα με ευθυγράμμιζε με έναν θεϊκό σκοπό και νιώθω ευγνωμοσύνη που το ένστικτό μου μού έδωσε εμπιστοσύνη στον εαυτό μου», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Θηλάζοντας τη Lou, γελοιωδώς καμένη από τον ήλιο.

Πέρυσι στα γενέθλιά μου είχα ανακαλύψει μόλις ότι ήμουν έγκυος στη Lou και ένιωθα τόσο κουρασμένη και ζαλισμένη που δεν το είχα πει σε κανέναν. Μέσα μου συνέβαιναν τόσο πολλά νέα συναισθήματα και αλλαγές. Ένιωθα νευρική και ενθουσιασμένη και μικροσκοπικές πεταλούδες στο στομάχι μου και αναρωτιόμουν βαθιά μέσα μου ποια θα ήταν αυτή η μικρή ψυχή.

Τώρα που την έχω στην αγκαλιά μου, στον επόμενο γύρο της Γης γύρω από τον ήλιο, νιώθω ότι κάθε ευχή γενεθλίων που εκπληρώθηκε στο δεκαπλάσιο. Η τελευταία χρόνια έφερε μεγάλες αλλαγές, πολλές προκλήσεις και φόβους που έπρεπε να ξεπεράσω αλλά και παράλληλα περισσότερη χαρά από όση θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Ειλικρινά μαθαίνω τι σημαίνει να βυθίζομαι στο βαθύτερο πυρήνα του εαυτού μου και να βρίσκω μια αρχέγονη δύναμη που δεν ήξερα ότι έχω.

Η νέα εκδοχή του εαυτού μου είναι κάποια που αγαπώ περισσότερο από όσο νόμιζα ότι μπορώ να αγαπήσω. Νιώθω πιο άνετα στο σώμα μου. Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από όση είχα φανταστεί ποτέ. Εδώ και πολλά χρόνια γνώριζα ότι η μητρότητα θα με ευθυγράμμιζε με έναν θεϊκό σκοπό και νιώθω ευγνωμοσύνη που το ένστικτό μου μού έδωσε εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Καθώς μπαίνω στο 35ο χρόνο της ζωής μου ως γυναίκα και μητέρα, η υψηλότερη επιδίωξή μου είναι να έχω τη δύναμη και τη σιγουριά να αφήσω πίσω μου οποιοδήποτε μοτίβο, οποιονδήποτε τρόπο σκέψης, πραγματικά οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί πλέον το καλό της κόρης μου. Και να αφεθώ στη σιγουριά ότι η ζωή που ανέκαθεν ονειρευόμουν ξετυλίγεται μπροστά μου.

Υ.Γ. Ποτέ δεν είχα νιώσει τόσο όμορφη σε ολόκληρη τη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Έκλεισε τα 80 και το γιόρτασε – Ποιους κάλεσε στο πάρτι των γενεθλίων του

Τομ Χανκς: Στην ουρά για το πλοίο της γραμμής από Πούντα για Αντίπαρο

Άννα Βίσση: Κερνάει παγωτό σε τουρίστα στην Κέρκυρα – «Όσο έχω… χωνί, θα σου τραγουδάω» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:06