search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:06
MENU CLOSE

Ιωάννα Παλιοσπύρου για Κιμούλη: «Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές;» (video)

22.08.2023 09:18
paliospyrou_kimoulis_new

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις στήριξης της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes», για την περιοδεία της με τον Γιώργο Κιμούλη, δήλωσε ότι παρά τις καταγγελίες που αντιμετώπισε, συνεχίζει να στηρίζει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Θέση για το ζήτημα θέλησε να πάρει και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της κάνοντας κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου στράφηκε τόσο κατά της ηθοποιού, όσο και της κατά της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes», στην κάμερα της οποίας έκανε τις δηλώσεις η Σοφία Βογιατζάκη.

«Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί εγώ θα τρελαθώ… 1. Βγαίνει η συγκεκριμένη και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βίας σε ανθρώπους; 2. Πηγαίνουν άνθρωποι και χαραμίζουν χρόνο και χρήμα για να δούνε δική του παράσταση; 3. Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης ή ηθοποιός από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές;», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκτός από αυτό, επιτρέπεται ελληνικό μέσο ενημέρωσης να προβάλλει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα πρωταγωνιστές είτε καταδικασμένους εγκληματίες και βιαστές, είτε υπό έρευνα; Απορώ ποιος κάθεται και παρακολουθεί αυτό το πρόγραμμα με αυτά τα πρότυπα ανθρώπων».

«Και προφανώς μιλάω ως θύμα. Σταματήστε με την αφέλεια και την αδιαφορία σας να καλλιεργείτε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δρουν οι εγκληματίες. Δείξτε προτίμηση και δώστε προβολή σε ανθρώπους που τουλάχιστον δεν θα τη χρησιμοποιήσουν για να κάνουν κακό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλό είναι. Αλλιώς είμαστε όλοι συνένοχοι. Αυτά», συνέχισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Συγκινεί με την ανάρτησή του για τον πατέρα του που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία που βγάζει κάθε τέλος καλοκαιριού με την κόρη της (photos)

Τζένιφερ Λόπεζ: Γιόρτασε ένα χρόνο γάμου με τον Μπεν Άφλεκ – «Ω θεέ μου, αυτή είναι η ζωή μου» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59