search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:33
MENU CLOSE

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι επειδή δεν πέρασα στην Ιατρική»

26.08.2023 15:24
katsafadou

Για την αντίδραση των γονιών της όταν αντί για την Ιατρική πέρασε στο Χημικό της Αθήνας, και όχι μόνο, μίλησε η Δήμητρα Κατσαφάδου στην εκπομπή «Έλεος» του MEGA το βράδυ της Παρασκευής.

«Εγώ γενικά ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, σε βαθμό κακουργήματος, από γονείς γιατρούς. Βαρεμένοι γονείς, με την καλή έννοια, διαβασμένοι πολύ. Όταν πέρασα στο Χημικό της Αθήνας, μου είπαν: “αχ μωρέ, κρίμα“», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Με πίεζαν να γίνω γιατρός. Ευτυχώς που είχα αυτούς τους γονείς, γιατί μου έβαλαν πολύ ψηλά τον πήχη. Με έδιωξαν από το σπίτι, πήγα να μείνω στο Μενίδι μόνη μου. Μου είπε η μητέρα μου: “πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνη σου“», πρόσθεσε στην εκπομπή των Αννίτας Πάνια και Ηλία Ψινάκη.

«Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν κρίμα για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19.5 και στις εξετάσεις έγραψα 18.5, δεν πέρασα Ιατρική, αλλά στο Χημικό. Οι γονείς μου με πίεζαν να γίνω γιατρός. Μάλιστα με έδιωξαν από το σπίτι επειδή πέρασα στο Χημικό Αθηνών. Η μητέρα μου ήταν πιο αυστηρή από τον πατέρα μου, Μανιάτισσα. Ο πατέρας μου από το Ναύπλιο. Έπρεπε τη Χημεία να την αναγάγω σε κορώνα των επιστημών για να τους αποδείξω την αξία μου. Να την κάνω δική μου», πρόσθεσε.

«Είμαι ψώνιο στη δουλειά μου πολύ. Από κρατικούς φορείς έχω πάρει δύο παγκόσμιες πατέντες. Δεν έχω αντίπαλο σε αυτό που κάνω», τόνισε σε άλλο σημείο η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τομ Χανκς στην Κάρπαθο: Δεν πίστευαν στα μάτια τους κάτοικοι και τουρίστες (Video)

Αυλαία για το 80ο Φεστιβάλ Βενετίας: Παγκόσμια πρεμιέρα για το «Poor Things» του Λάνθιμου

Χρήστος Φερεντίνος: Στέλνει μήνυμα για τις φωτιές – «Ό, τι από φύση μας έχει απομείνει, ας το προστατεύσουμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48