search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 22:51
MENU CLOSE

Καιρός σήμερα: Άστατος με τοπικές καταιγίδες

27.08.2023 07:28
kairos_vroxi_0408_1920-1080_new

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή σε όλη την χώρα αλλά και με τοπικές μπόρες μετά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Τις πρωινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή μεμονωμένων καταιγίδων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια τους 35 με 37 και στη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης:

Κεραυνοί «εμπρηστές»: Πώς βάζουν φωτιά – Τι είναι η ξηρή καταιγίδα

Έβρος: Μαίνεται για 8η μέρα η φωτιά – «Deadline» 48 ωρών για τη Δαδιά

Επική γκάφα: Νονά μπέρδεψε τα ονόματα την ώρα της βάφτισης – Η αντίδραση της μητέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 22:49