search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:04
MENU CLOSE

Ο Κασσελάκης απαντά σε προτάσεις πολιτών (video)

28.08.2023 10:56
kasselakis_akropoli

Με νέο βίντεο στα προφίλ του στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά σε προγραμματικές προτάσεις των πολιτών και ενώ σε λίγες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Στο βίντεο ευχαριστεί τους πολίτες για την ανταπόκριση που έχουν δείξει στο κάλεσμα για κατάθεση ιδεών «για την ανασυγκρότηση της σύγχρονης Αριστεράς».

Σε πολίτη που θέτει θέμα μείωσης των βουλευτικών εδρών σε 200 απαντά πως δεν είναι το θέμα ο αριθμός των βουλευτών αλλά τα προνόμια, που είναι «των λίγων και εκλεκτών» και «πρέπει να αλλάξουν».

Χαρακτηρίζει εξαιρετική ιδέα, δηλώνοντας ότι την εντάσσει στην πλατφόρμα του, την πρόταση για ψηφιοποίηση των ραντεβού στα νοσοκομεία και την παράδοση φαρμάκων στο σπίτι στους χρόνια πάσχοντες. Το ίδιο αναφέρει και για την πρόταση η δασοπροστασία να επιστρέψει στα δασαρχεία. Κλείνοντας το βίντεο σημειώνει ότι οι πολιτικοί εμφανίζονται παντογνώστες αλλά η πραγματικότητα είναι ότι «ο λαός είναι σοφός».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Η «ακτινογραφία» των υποψηφίων που θα παλέψουν για τη 2η θέση στις περιφερειακές εκλογές

Στέφανος Κασσελάκης: Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του το απόγευμα – Αμηχανία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Αθήνα την Τρίτη η Μελόνι – Συνάντηση με Μητσοτάκη για μεταναστευτικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:02