search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:11
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Δυνατή κόντρα τη Δευτέρα – Επικράτησε το Mega (Πίνακας)

29.08.2023 13:44
mega new

Σχεδόν το ένα τέταρτο από τη συνολική πίτα τηλεθέασης μοιράστηκαν χθες Mega και Alpha, με το κανάλι της Συγγρού να αναδεικνύεται εν τέλει πρώτο στις τηλεπροτιμήσεις έπειτα από σκληρή κόντρα με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και με διαφορά μόλις 0,4%.

Το γεγονός ότι χθες για πρώτη φορά έπειτα από καιρό στις ημερήσιες δυναμομετρήσεις της Nielsen εμφανίστηκαν τέσσερα κανάλια με διψήφια νούμερα στα μερίδια τους αποτελεί ένδειξη επιστροφής τηλεθεατών από διακοπές και αναθέρμανση της σχέσης με το μέσο.

Σημαντικό επίσης είναι ότι το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης συνολικά- ήτοι 26,9%– απέσπασαν τα αποκαλούμενα, από την εταιρεία ερευνών και τηλεμετρήσεων, «Others».

Είναι αθροιστικά η τηλεθέαση σε DVD, κανάλια τοπικής και περιφερειακής εμβέλειας και ό,τι άλλο μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος μέσω της παραδοσιακής- και έξυπνης πιά- τηλεοπτικής συσκευής, όπως για παράδειγμα από ιντερνετικές πλατφόρμες διανομής οπτικοακουστικού υλικού.

Διαβάστε επίσης

ΕΡΤ3: «Φωνές» για αδρανοποίηση δημοσιογράφων εξαιτίας των νέων σχεδιασμών

Ράνια Τζίμα: Το απρόοπτο με το… τσιγάρο στον αέρα του δελτίου (video)

ΕΡΤNews: Ανανέωση και σχέδιο εκ περιτροπής παρουσίαση στην εκπομπή «Update»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:10