search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:45
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 40χρονης που έκλεβε τσάντες και κινητά ασθενών στο ΑΧΕΠΑ (video)

30.08.2023 09:34
AXEPA-THESSALONIKI

Μία γυναίκα 40 χρονών έκλεβε τσάντες και κινητά από ασθενείς και επισκέπτες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Η δράστις προσπάθησε να κλέψει την τσάντα ασθενούς εκμεταλλευόμενη την κατάκλιση της. Όμως, έγινε αντιληπτή από τον νοσηλευτικό προσωπικό, που ενημέρωσε τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, με συντονισμό του οποίου προσέτρεξαν άμεσα αστυνομικοί και προχώρησαν σε εντοπισμό και σύλληψή της.

Σύμφωνα το thestival.gr, πρόκειται για την ίδια γυναίκα η οποία είχε αφαιρέσει τέσσερα κινητά τηλέφωνα από ασθενείς, με το ίδιο τρόπο, την οποία είχαν αντιληφθεί και πάλι υπάλληλοι του νοσοκομείου οι οποίοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, με συντονισμό του οποίου προσέτρεξαν άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου και προχώρησαν σε εντοπισμό και σύλληψη της δράστιδος. Τα κινητά τηλέφωνα είχαν αποδοθεί στους νόμιμους κατόχους τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περιστατικά σημειώθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Εκτός από τη 40χρονη σημειώθηκαν συνολικά 3 επ’ αυτοφώρω συλλήψεις. Σημειώνεται πως οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχημάτισαν σε βάρος τους αστυνομικοί των αρμόδιων, κατά περίπτωση, Τμημάτων Ασφαλείας, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

Διαβάστε επίσης:

Τήνος: Νεκρό παιδάκι τριων ετών – Πνίγηκε τρώγοντας σταφύλι

Ζάκυνθος: Ληστής προσπάθησε να πνίξει 83χρονη – Σώθηκε επειδή τον δάγκωσε

Σε ισχύ από σήμερα το «Καλάθι των Μαθητών» – Δείτε τα είδη που περιλαμβάνει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:45