search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:30
MENU CLOSE

Μοσχάτο: Ελεύθεροι οι δύο αστυνομικοί που παρέσυραν και σκότωσαν πεζό με περιπολικό

31.08.2023 08:45
peripoliko_new

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο αστυνομικοί που εμπλέκονται στη φονική παράσυρση πεζού χθες στο Μοσχάτο με θύμα έναν 65χρονο άνδρα.

Με βάση τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι προσωρινά, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία πως έχουν παραβιάσει φωτεινό σηματοδότη.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης ο 65χρονος επιχείρησε να περάσει κάθετα την Παλαιά Παραλιακή στη συμβολή με τη Χρυσοστόμου Σμύρνης, από τη διάβαση των πεζών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, προσπάθησε να περάσει με κόκκινο το φανάρι, ενώ εκείνη την ώρα διέσχιζε στο ρεύμα προς Γλυφάδα ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 65χρονο.

Επίσης σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις καταθέσεις, άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο ανέφεραν πως το περιπολικό είχε αναμμένη σειρήνα και είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν να παρασυρθεί ο 65χρονος, να πέσει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Άμεσα έσπευσε στο σημείο περιπολικό και το ΕΚΑΒ προκειμένου να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο Αττικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Να σημειωθεί πως υπάρχει ένα βίντεο ντοκουμέντο και φωτογραφίες όπου φαίνεται ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που επέβαιναν στο περιπολικό να έχει κατέβει, να βρίσκεται πάνω από τον 65χρονο και να προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Ωστόσο ο άνθρωπος είχε τραυματιστεί σοβαρά και λίγη ώρα μετά κατέληξε.

Η έρευνα του τμήματος της Τροχαίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Βροχές στη μισή Ελλάδα, λιακάδα στην υπόλοιπη

Φωτιά στον Έβρο: Συνεχίζει για 13η μέρα το καταστροφικό της έργο – Βελτιωμένη η κατάσταση στα Φάρσαλα

Τραγωδία στην Τήνο: Οι δραματικές προσπάθειες για τη σωτηρία του 3χρονου – «Στελεχωμένο το Κέντρο Υγείας» απαντά η 2η ΥΠΕ στον πατέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:19