search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:26
MENU CLOSE

Κυβερνητικό ξεχαρβάλωμα βλέπει ακόμα και ο Άρης Πορτοσάλτε

07.09.2023 13:58
portosalte

Την παραίτηση του πρωθυπουργού (!) «για να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας» ζήτησε εμμέσως ο γνωστός για τις γαλάζιες συμπάθειές του, δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

«Κάποιος πρέπει να αναλάβει την συγκρότηση του κράτους από την αρχή, δεν μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης; Έχει ενδιαφέροντα άλλα; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει για να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας», δήλωσε προς έκπληξη των τηλεθεατών.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Έχουμε ένα ξεχαρβάλωμα, και έχω την αίσθηση πως η κυβέρνηση το τελευταίο δίμηνο τα έχει χαμένα, αντιλαμβάνομαι πως ο κύριος πρωθυπουργός έχει την προσοχή του στραμμένη κάπου αλλού, αλλά αυτή την περίοδο, από τα Τέμπη μέχρι σήμερα έχουμε μία σειρά ζητημάτων.

Σκάσανε βλήματα σε μάχιμη μονάδα, δεν μάθαμε το πόρισμα γιατί είναι λένε ζήτημα υψίστης ασφαλείας. Το καταλαβαίνω, φαντάζομαι θα την καθαρίσουν κάποια μέρα την μονάδα.

Είχαμε την κάθοδο των Κροατών. Κροάτες χούλιγκαν και είχαμε ένα νεκρό. Είχαμε την δολοφονία ενός άλλου οπαδού έξω από το Χαρίλαου.

Αλλά ένας από τους κύριους λόγους που ψηφίστηκε, η πλειοψηφία της κοινωνίας έδωσε το 41% σε δύο θριάμβους του Κυριάκου Μητσοτάκη, με διαφορά 20 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι γιατί η κοινωνία είπε “Μητσοτάκη εσύ θα στρώσεις την καθημερινότητα”.

Δεν το έχουμε δει ακόμη, η κυβέρνηση τα έχει χαμένα.

Κάποιος πρέπει να αναλάβει την συγκρότηση του κράτους από την αρχή, δεν μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης; Έχει ενδιαφέροντα άλλα; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει για να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας.»

Διαβάστε επίσης:

Blue Horizon: Πληροφορίες ότι αποσύρεται από τη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς

Κακοκαιρία Daniel: Κατολίσθηση στη Λεωφόρο Σχιστού – Διακόπηκε η κυκλοφορία

Έγκλημα στο Blue Horizon: Η εταιρεία απομακρύνει τον διευθύνοντα σύμβουλο μετά τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:26