search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:39
MENU CLOSE

Μπάιντεν: Ένας «κουρασμένος» πλανητάρχης στο Βιετνάμ – «Πάω για ύπνο τώρα» (video)

11.09.2023 11:29
biden_new

Πολύ «βαρύ» φαίνεται ότι έχει πέσει το καθημερινό πρόγραμμα του «πλανητάρχη» στον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος βρίσκεται στο Ανόι του Βιετνάμ.

Όχι μόνο εμφανίστηκε με μια μιάμιση ώρα καθυστέρησης στη συνέντευξη Τύπου, αλλά αφού απάντησε κάποιες ερωτήσεις σηκώθηκε και έφυγε, αφήνοντας σύξυλους τους δημοσιογράφους.

Ο 80χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε αρκετά φραστικά ολισθήματα ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου, μιλούσε αργά ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν κατανοούσε καν τις ερωτήσεις.

Μάλιστα, «χρέωσε» στον θόρυβο ενός ανεμιστήρα την όλη κατάσταση.

Μετά την απάντηση στην τελευταία προγραμματισμένη ερώτηση, ο Τζο Μπάιντεν έκανε σαφές με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν θα δεχτεί άλλες ερωτήσεις.

«Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ θα πάω τώρα για ύπνο», είπε.

Κι ενώ οι δημοσιογράφοι τον… βομβάρδιζαν με ερωτήσεις, ο Μπάιντεν συνέχισε να μιλάει με την εκπρόσωπο Τύπου του, Καρίν Ζαν Πιερ, να παρεμβαίνει ευγενικά και να διακόπτει τη συνέντευξη Τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάιντεν, παρότι είναι ο γηραιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ στην ιστορία της χώρας, έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει και δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Νωρίτερα ο Τζο Μπάιντεν είχε συναντηθεί νωρίτερα με τον γενικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος του Βιετνάμ, Νγκουγιέν Φου Τρονγκ, και το τετ-α-τετ κράτησε αρκετά παραπάνω του προγραμματισμένου.

Μετά το Ανόι για τη σύσφιξη των σχέσεων των ΗΠΑ με το Βιετνάμ, το οποίο θεωρείται ευρέως στρατηγικά σημαντικός σύμμαχος στην περιοχή, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να ταξιδέψει στην Αλάσκα, για την 22η επέτειο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Λαβρόφ: Μη ρεαλιστικές οι προτάσεις του ΟΗΕ για τα σιτηρά

Σεισμός στο Μαρόκο: Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τους εγκλωβισμένους – Επιχειρούν διασώστες από τέσσερεις χώρες (videos)

Ερντογάν για Μπάιντεν: «Αυτή η προσέγγιση μας ενοχλεί» – Συνδέει F-16 με το θέμα της Σουηδίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06