search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:52
MENU CLOSE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Είμαι πολύ τυχερός που είμαι στη “Φάρμα”» (Video)

11.09.2023 11:49
lewnidas-koutsopoulos

Για τη συμμετοχή του στη «Φάρμα» και το νέο του τηλεοπτικό βήμα μίλησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι πολύ τυχερός που είμαι στη Φάρμα. Είναι πολύ όμορφα, έχει φοβερό δάσος. Δεν άργησα να δεχτώ την πρόταση για την παρουσίαση της Φάρμας. Υπάρχει εμπιστοσύνη με το κανάλι και μου άρεσε σαν ιδέα. Δεν έχω ζήσει σε φάρμα, αλλά σε χωριό. Έχω τσαπίσει κι έχω μαζέψει ντομάτες και ελιές», είπε ο γνωστός σεφ.

«Στις δοκιμασίες θα είμαι στην περιγραφή του αγώνα και στους κανόνες και μετά θα κάνω λίγο στην άκρη για να παλέψουν οι παίκτες. Οι παίκτες της Φάρμας δεν ξέρουν τίποτα για το χώρο, θα τον εξερευνήσουν μόνοι τους. Θα ζήσουν πραγματικές συνθήκες οι παίκτες, θα έχουν μποστάνι και ζώα», πρόσθεσε ακόμη.

Στο τέλος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε: «Εγώ μαγειρική από… Γενάρη. Έχουμε δυο φραγκόκοτες στη Φάρμα, τη μία τη λένε Πάνο και την άλλη Σωτήρη».

Διαβάστε επίσης:

Μόνικα Μπελούτσι: Αγόρασε βίλα στην Πάρο (video)

Ελένη Ψυχούλη για Daniel: «Ένιωσα τον φόβο του θανάτου – Δε ξέρεις από που θα σου έρθει»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Θα βγω, θα πιω, θα χορέψω και θα κάνω ό,τι γουστάρω» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:52