search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 04:51
MENU CLOSE

Πιρς Μπρόσναν: Στους Λειψούς ο ηθοποιός μετά την Καβάλα και την Πάτμο (Photo)

12.09.2023 13:33
mprosnan-new

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται ο Πιρς Μπρόσναν τις τελευταίες ημέρες. Αφού επισκέφθηκε την Καβάλα και την Πάτμο, ο Χολιγουντιανός σταρ ταξίδεψε στους Λειψούς.

Ο 70χρονος ηθοποιός που το κοινό αγάπησε μέσα από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, φαίνεται πως κάνει «περιοδεία» στα ελληνικά νησιά. Μέχρι στιγμής, έχει ταξιδέψει στην Λέσβο, την Ίο και την Πάτμο, έχοντας μαζί του τη σύζυγο και τους φίλους του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στους Λειψούς, ο Πιρς Μπρόσναν φωτογραφήθηκε με μία θαυμάστριά του η οποία δημοσίευσε το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Καλημέρα σε όλους, σήμερα συνάντησα στον δρομο τον ηθοποιό Πιρς Μπρέντον Μπρόσναν, που έπαιζε τον Τζέιμς Μποντ.. Και είπα να βγούμε φώτο μαζί.. Δεν είναι κάθε μέρα που έχουμε διάσημους ηθοποιούς στο νησί μας» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Διαβάστε επίσης:

Μπέλα Χαντίντ: Aγνώριστο το μοντέλο χωρίς μαλλιά για τη νέα καμπάνια του Mark Jacobs

Στανίση για ζεϊμπέκικο Πατούλη – «Εγώ φταίω, τον τράβηξα να χορέψει» (Video)

Aerosmith: Με αιμορραγία στις φωνητικές χορδές ο Steven Tyler – Αναβάλλονται συναυλίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06