search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 16:53
MENU CLOSE

Ζέτα Μακρή: Στη Θεσσαλία δεν θα ανοίξει κανένα σχολείο χωρίς ασφάλεια

12.09.2023 11:51
zeta makri

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να ανοίξει κανένα σχολείο στην περιφέρεια της Θεσσαλίας που επλήγη από τη θεομηνία αν δεν υπάρξει πλήρης ασφάλεια, έδωσε στη Βουλή η Ζέττα Μακρή.

Σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας δεν υπάρχει ακόμη σαφής και ξεκάθαρη εικόνα για το σύνολο των σχολικών μονάδων και ως εκ τούτου δεν μπορεί να απαντήσει αν μπορούν να ανοίξουν όλα τα σχολεία την ερχόμενη Δευτέρα. «Δεν πρόκειται να ανοίξει κανένα σχολείο, οποιασδήποτε βαθμίδας αν δεν υπάρχει πλήρης ασφάλεια – και υγειονομική – των παιδιών μας», ανέφερε για να προσθέσει ότι η ηγεσία του υπουργείου παιδείας βρίσκεται σε καθημερινή βάση σε τηλεδιάσκεψη με όλους τους διευθυντές των σχολείων και αύριο Τετάρτη θα υπάρξει μια πιο καθαρή εικόνα για τα σχολεία που θα χρειαστούν συστέγαση η μετακίνηση.

«Ούτε οι δήμαρχοι δεν έχουν κάνει καταγραφή, δεν τους ψέγω, αλλά τα σχολεία είναι σε δευτερεύουσα προτεραιότητα εφόσον ακόμη γίνονται επιχειρήσεις», υποστήριξε. 

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοσκόπηση για τη νέα ηγεσία με εκπλήξεις

Τσακαλώτος: Επίσκεψη σε δομές αλληλεγγύης και συνάντηση με ΓΕΩΤΕΕ με φόντο τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία

Τροπολογία ΠΑΣΟΚ για την αναστολή κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 16:53