search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:03
MENU CLOSE

Δολοφονία στον Πειραιά: «Πάρκαραν στο πεζοδρόμιο, αγανάκτησα» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο δράστης (Video)

15.09.2023 21:15
peiraias dolofonia

Γνωστή φαίνεται πως ήταν η προβληματική συμπεριφορά του 68χρονου δράστη που σκότωσε με δυο πυροβολισμούς τον 39χρονο, αλλά κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι θα φτάσει στο σημείο να σκοτώσει έναν άνθρωπο για ασήμαντη αφορμή.

Καυγάδες με όλους

Ο 68χρονος δράστης σύμφωνα με τους κατοίκους προκαλούσε καθημερινά προβλήματα στη γειτονιά.

Τον ενοχλούσε το ιδιωτικό πάρκινγκ που ήταν κάτω από το σπίτι του όπως και το κομμωτήριο δίπλα, που έβγαζε καρέκλες στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε απειλήσει τον 39χρονο υπάλληλο του πάρκινγκ και μάλιστα σε ένα άλλο επεισόδιο, είχε ξαπλώσει μπροστά στο πάρκινγκ και δεν άφηνε τα οχήματα να περνούν.

«Είχα αγανακτήσει»

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τη στιγμή που ο ηλικιωμένος δολοφόνησε τον πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών και υπάλληλο του πάρκινγκ είπε: «Επιτέλους, τον ”τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα».

Αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι όταν ο δράστης έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Το πρωί  της Παρασκευής ο δράστης συνάντησε στην Πραξιτέλους τον άτυχο 39χρονο ο οποίος εργαζόταν σε πάρκινγκ και μετά από έντονη λογομαχία, ανέβηκε στο διαμέρισμα του, πήρε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ δυο φορές.

Ο άτυχος 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τζάνειο αλλά ήταν αργά, κατέληξε στην άσφαλτο μπροστά από το πάρκινγκ που εργαζόταν.

Βίντεο ντοκουμέντο από την παράδοση του δράστη στις αρχές

Εν τω μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο από τις στιγμές που ακολούθησαν μετά την άγρια δολοφονία του 39χρονου παρουσίασε το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό των 100 δευτερολέπτων, εμφανίζονται τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν ακροβολιστεί γύρω από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Με τα όπλα στα χέρια, οι αστυνομικοί φαίνεται να συνομιλούν με τον δράστη και περιμένουν σε κατάσταση συναγερμού τη στιγμή που αυτός θα βγει από την πολυκατοικία που διαμένει. Όταν ο 68χρονος θα κατέβει από το διαμέρισμα του και θα βγει στο πεζοδρόμιο, οκτώ αστυνομικοί τον ακινητοποιούν και τον συλλαμβάνουν. Στο βίντεο ακούγονται και κάτοικοι της περιοχής που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τη σύλληψη του ηλικιωμένου δράστη, να λένε “σκότωσε άνθρωπο!”.

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το υπαίθριο πάρκινγκ που δούλευε το θύμα, στην οδό Πραξιτέλους, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες σχετικά με τη λειτουργία του πάρκινγκ.

Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Ο 68χρονος, μετά από τη δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Μετά τη σύλληψή του, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Με έβριζε, με έφτυνε, ενώ εγώ του ζητούσα να μη βάζει τα αμάξια εκεί. Σήμερα δεν πήγαινε άλλο».

Το θύμα μετακομίσθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Θεσσαλία: Κίνδυνος έξαρσης του ιού του Δυτικού Νείλου μετά τις πλημμύρες

Κακοκαιρία Daniel – Θεσσαλία: SOS από Σαρηγιάννη για τα μολυσμένα νερά – Κίνδυνος από τα νεκρά ζώα και τα κουνούπια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:03